Logo
Logo

Beste partner voor uw salesprofielen

Jobs voor ervaren commercieel talent

Sales talent met ervaring

Verkopen is van alle tijden. Is het een kunst, is het natuurtalent of kan je het aanleren? Elk heeft zijn eigen mening en visie hierover. En dat mensen op vandaag het verschil blijven maken, zeker in een B2B omgeving, is een feit.

 

Ook de technologische (r)evolutie waarbij online handel aan belang toeneemt, verandert niets aan het feit dat elk bedrijf zijn goederen of diensten moet blijven aan de man brengen.  

 

Integendeel misschien, de inspanningen en verwachtingen op dat vlak zijn niet minder dan voorheen. Het moet sneller, efficiënter, want de competitie zit alom, en bestaande businessmodellen moeten continu tegen het licht worden gehouden.

 

SterkeRaven heeft in deze snel evoluerende tijden als missie om ondernemingen ervaren commerciêle medewerkers voor te stellen, sneller en efficiënter dan u voor mogelijk houdt.

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciële profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij hun competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent, met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de Witte Raaf dus.

 

Wij werken op zowel direct sales als sales ondersteunende profielen. Ook projectmanagement en sales management niveau is ons ding.

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, dus zeer competitief. En wie het wenst begeleiden we graag op het vlak van sales training, zowel individuele kandidaten als uw hele sales team.

Discretie gewaarborgd

Zowel naar kandidaat als naar bedrijf toe garanderen we de nodige professionele discretie.

 

Zit jij als kandidaat nog in een vaste job, maar je hebt er je beste tijd gehad? Aarzel dan niet om je bij ons te melden. We helpen je graag verder. En mocht je toevalligerwijs nog bij een klant van ons aan de slag zijn, ook dan blijft je kandidatuur discreet.

 

Soms is het voor bedrijven ook nuttig om de nodige discretie rond een vacature te kunnen bewaren.  Het verhaal van de zwakke schakel, weet u wel. Met SterkeRaven is discretie gegarandeerd, gezien onze standaard werkwijze anoniem is. Wij publiceren uw vacature enkel met uw naam, op uw eigen verzoek.

Waar komt SterkeRaven vandaan?

Misschien had u het al door: SterkeRaven is het logische gevolg van ons concept JongeRaven (zie www.jongeraven.be), opgestart in 2012.

 

Daar waar JongeRaven vooral mikt op geen, weinig of minder ervaren salesprofielen (maar wél met het nodige talent uiteraard), halen we met SterkeRaven de doorgegroeide JR, ofte dié commerciële profielen naar ons toe die kunnen bogen op een jarenlange succesvolle ervaring.

 

Niet elke functie kan worden ingenomen door relatieve youngsters of groentjes, hoe graag ze het ook willen. In vele gevallen verlangt de continuïteit van uw business eerder relationele verkoop, het farmer-type zeg maar, of ook een consultative selling approach. Langere en complexere verkoopsprocessen, tragere bedrijfsomgevingen, zijn factoren die dergelijke salesfuncties moeilijker toegankelijk maken voor mensen met (te) weinig ervaring.

 

En met de jaren groeit elke JongeRaaf door tot een SterkeRaaf.

 

SterkeRaven waren dus ooit JongeRaven, nog voor het woord ervoor bestond.

BOEK

Voor u als werkgever

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

Voor jou als sollicitant

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant'. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, founding partner Co-Vibes

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, partner bij Springbok/Marcom, directeur Schoenen Torfs

INSCHRIJVEN

Wat kan u als bedrijf van ons verwachten?

1. Een of meerdere kandidaten

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures steeds anoniem en beknopt publiceren op onze website.

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij gaan ervan uit dat we uw vacature zullen kunnen invullen vanuit onze continue instroom van kandidaten.  Het kan gerust dat we u bij aanmelding van een vacature ogenblikkelijk al enkele kandidaten kunnen voorstellen.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point. Hebben of krijgen we de juiste kandidaat niet in het vizier (b.v. te branche specifiek), dan starten we in overleg een specifieke wervingscampagne voor u op.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus wij vragen geen interimtoeslag.
Uiteraard werken wij op 'no cure no pay' principe: zolang onze kandidaat niet is gecontracteerd door u, bent u ons niets verschuldigd.
Wij bieden u een uiterst competitieve formule aan, helder en transparant: bij ons komt u financieel sowieso nooit bedrogen uit!

Welke jobs kan SterkeRaven voor u invullen?

Account Manager:

 

Met stip tegenwoordig de meest gebruikte term voor "vertegenwoordiger". Een account is een klant(rekening), een manager beheert dus die klant(rekening). Dus, voor de leken onder ons: heeft niets te maken met boekhouding. De bedoeling bij accountmanagement is dat de account een maataanpak krijgt tot en met een volledig uitgeschreven account plan (marketing- en sales plan voor die specifieke account).

 

Key Account Manager:

 

Inderdaad, een accountmanager voor de grote klanten, dikwijls een promotie voor de account manager. Ik ken trouwens Key account managers die slechts één klant hebben én hun bureau hebben bij de klant (inhouse). Van klantgerichtheid gesproken.

 

Business Development Manager:

 

Die "vertegenwoordiger" specialiseert zich in klantenwerving, zeg maar een prospecteur. Nieuwe markten aanboren en nieuwe klanten maken. Bij voorkeur een "hunter" dus, een NV "Ik" met pit. "Business developer" wordt ook wel eens gebruikt.

 

Customer Service Manager/Medewerker:

 

De dienst-na-verkoop voor bestaande klanten. Luistervaardig, geduldig en zeer klantgericht; dit zijn zeg maar de sleutelcompetenties van deze "farmer". Dikwijls de service desk, de help desk voor het beantwoorden van alle vragen van klanten.

 

Inside Sales:

 

De commerciële binnendienstmedewerker, om vragen van klanten telefonisch, per mail te beantwoorden. Maakt offertes, verwerkt orders, beantwoordt klachten, etc., dikwijls ook in ondersteuning van de commerciële buitendienst als sterk duo (BidiBudi).

 

Teleprospecteur/Call Center Medewerker:

 

Een verkoper die de weg effent voor de baanverkoper (outside sales): de teleprospecteur (teleseller - outbound) belt zelf en maakt afspraken voor de outside sales. De call center medewerker/agent neemt zelf telefoontjes op voor vragen/bestellingen van klanten. (inbound).

 

Sales Manager:

 

Eigenlijk een coördinator van een verkoopteam. De term wordt echter ook heel veel gebruikt voor "verkopers", zelfs al heeft die persoon geen leidinggevende rol. Als er maar "manager" staat op het kaartje. Dat klinkt goed bij de klant, die zich zo nog meer gewaardeerd acht om bezoek te krijgen van de "manager".

 

Senior Sales Manager:

 

Een promotie voor wie het verdiend heeft, met de jaren. Een junior sales manager kan ook maar komt minder voor. Maak er dan meteen sales manager van, zal men denken, want een mens blijft niet eeuwig jong hé.

 

Sales Consultant of Business Consultant:

 

Een verkoper van veelal diensten. De adviserende verkoper (consultative selling) gaat bij prospecten en klanten een probleemanalyse doen en stelt dan een maatoplossing voor. Dikwijls is de verkoper ook terzelfdertijd de uitvoerder (en dus het product): financieel-, logistiek-, ICT-, milieu-, energie-, etc.-advies is booming business. Of een combinatie van titels kan ook. Wat dacht je van deze in de automotive sector: "Lease Consultant Business development".

 

Sales Engineer:

 

Een term die veel gebruikt wordt voor vertegenwoordigers van technische producten in Industrie. Zelfs al zijn ze bij nader toezien geen ingenieur, hun technische kennis primeert dikwijls. Technisch-commercieel medewerker kan ook.

 

Regio Manager:

 

Behoeft weinig commentaar hé. Die persoon is commercieel vertegenwoordiger voor een bepaalde regio dus, uw regio als klant. Een andere mooie die ik bij de hand heb: "Head of regional sales".

 

Area Sales Manager:

 

Mooi huwelijk tussen regio manager en sales manager

 

Business to Business Manager:

 

Dus inderdaad de vertegenwoordiger verantwoordelijk voor de contacten met de bedrijven. In een bedrijf dat zich ook kan richten op particuleren (business to consumer), logisch dus.

 

Commercieel Adviseur:

 

Eindelijk, nog eens een Nederlandstalige term, zegt perfect wat het is.

 

Commercieel Directeur:

 

Dit is in principe dus wel een leidinggevende die bovendien in de directieraad zit van het bedrijf. Net onder de raad van bestuur dus. Niveau.

 

Verkoopsafgevaardigde:

 

Klinkt ook chique. Gevonden bij een Duits merk van wagens. Noblesse oblige.

 

Adviseur Onderneming en Vrije Beroepen:

 

Relatieadviseur, ook veel gebruikt bij banken en verzekeringen en de Deloittes van deze wereld.

 

Handelsvertegenwoordiger:

 

Dit is de officiële term, met een specifiek juridisch statuut trouwens dat wat afwijkt van het klassieke werknemerscontract.

 

Handelsagent:

 

Dit is eigenlijk een zelfstandig vertegenwoordiger/agent die in naam en voor rekening van zijn opdrachtgever(s) al dan niet in regio-exclusiviteit werkt en een commissieloon factureert. De job van de toekomst in onze contreien, mijn gedacht. Verzacht hier te lande een beetje de pil van de hoge loonkosten voor werkgevers. The best of both worlds. 

 

Sales:

 

Nog het meest eenvoudige van allemaal. Kan niet missen.

 

Marketing & Sales:

 

Wordt ook wel eens gebruikt. Je kan er nog alle kanten mee op en zeg zelf: welke verkoper doet niet aan marketing?

 

Copyright Geert Delobelle

Wat kost het u?

De selectiefee voor een SterkeRaaf is bijzonder competitief. Bovendien kan u de kost ervan bij ons spreiden over 6 maanden, een beetje zoals een interimcontract: uniek in de branche!

U krijgt het betere talent van de markt aangeboden, voor een tarief dat niet eens duurder is dan bij een modaal interimkantoor.

 

Onze tarieven zijn ook nog eens glashelder en duidelijk vanaf de start. Het loon van de kandidaat maakt bij ons geen enkel verschil!

Mocht u met interim niet bekend zijn, laat ons dan samen eens de rekening maken:

 

Wat kost u een tewerkstelling via interim?

 

Stel, u komt een loon overeen van 3.500€ bruto en u werkt volgens een wettelijk uurregime van 38 u per week. U krijgt dan wekelijks een afrekening met een uurtarief als volgt: 3.500 * 12 maand/52 weken/38 uren = 21.2550 per uur.

 

Hierop past men dan een coëfficiënt toe (om alle kosten mee betaald te krijgen + een gezonde winstmarge aan over te houden).  Deze coëfficiënt zal voor een Sterke Raaf kaliber variëren naargelang het kantoor tussen 2.25 naar 2.45.  Laat ons maar eens het laagste (goedkoopste) nemen: 21.2550 x 2.25 = 47.8239 ziet u dus als uurtarief op uw factuur.  Of per maand wordt dat 47.8239 * 38 * 52 / 12 = 7.875 euro.

Gelukkig zit u niet voor een jaar vast aan een interimformule, maar er is wél steeds een minimumtermijn van toepassing.  Deze termijn zal variëren van 90 tot 135 gepresteerde dagen, weerom naargelang het kantoor.  Laat ons ook hier weer de laagste (goedkoopste) termijn nemen om te vergelijken.  Gezien het om gepresteerde dagen gaat, moet u die termijn dus verlengen met vakantie, ziekte of andere afwezigheden; gemiddeld komen daar dus al gauw 15 dagen bij… Laat ons nu voor het gemak eens redeneren dat 90 + 15 = 105 werkdagen gelijk staat met 5 maanden.

 

U zult dus over 5 maanden totaal 7.875 * 5 = 39.375 betalen.

 

En wat is uw totale salariskost als u zonder interim werkt?

 

Rest ons nog uw salariskost te berekenen, ingeval u niét via interim werkt, maar de kandidaat op uw eigen payroll inschrijft.  Die regel kent u wellicht al goed: u verhoogt inderdaad het bruto van 3.500 met de werkgeversbijdrage (+ 32,38%) * 13.92 (vakantiegeld en eindejaarspremie) en deelt door 12 om een gemiddelde maandelijkse kost te bekomen: 5.374 euro. 

 

Over 5 maand geeft u dit 5.374 * 5 = 26.873.

 

Een verschil dus van 39.375 – 26.873 = 12.502 euro.

 

Welnu, de fee die u ons zal betalen zit hier merkelijk onder, en dit voor een selectieproces dat uiterst doelgericht gebeurt.

 

Hou er ook rekening mee dat bovenstaande ‘op zijn nauwst’ is berekend, met de laagste coëfficiënt, de laagste termijn, zonder extra kosten* te rekenen die u ook dient te betalen.

 

* bv maaltijdcheques, dimona aangiftes, verzekeringen etc. worden ook met een margetoeslag doorberekend.

Bedrijf - werkwijze + inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens in en de openstaande functie.  U kan ons uiteraard ook altijd mailen of bellen, en dan doen wij dat wel voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is cruciaal bij het voorstellen van geschikte Sterke Raven. We capteren er uw behoeften, bespreken ons samenwerkingsvoorstel en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Sterke Raaf.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

SterkeRaven is op continue basis op zoek naar Sterke Raven om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand in ons nest voor u? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch?
U krijgt van ons zeer snel het cv van één of meerdere kandidaten, waarmee u vervolgens aan de slag kan.

 

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Boek bestellen

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

 

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, Founding Partner Co-Vibes

 

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

 

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, Partner bij Springbok/Marcom Directeur Schoenen Torfs

Ontdek hier of je een Sterke Raaf bent

Check even met ons af:

 

1. Jij bent een ervaren commercieel talent, en je kan al enkele mooie successen voorleggen.

 

2. Je hebt alleen maar goede referenties mee uit de markt. Anders gesteld: een referentiecheck bij je vorige werkgever(s) doet je niet door de mand vallen.

 

3. Je bent er helemaal klaar voor. Je staat mentaal scherp, en de knop is ‘omgedraaid’. Met andere woorden: je besluit staat vast dat je aan een switch toe bent.  Want als je enkel je marktwaarde wilt opkrikken, blijf je beter thuis.

 

4. Geld is belangrijk, maar ook niet het enige in je leven wat telt. Je doet het ook nog wel voor de kick, de voldoening die je uit een mooie deal haalt, de interne competitie die maakt dat je bij de beste wilt behoren, de appreciatie voor de door jou gecreëerde toegevoegde waarde. Kortom, jij wil je bedrijf doen groeien.

4 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij ook een Sterke Raaf.

 

Toch nog dit:

 

• Maak mooi werk van je sollicitatie: je kan nog zo succesrijk zijn in je verkoop nu, maar op de arbeidsmarkt ben je weer nieuw.

 

• Ervaring in de sector is dikwijls een plus, niet zozeer omdat je de producten kent, eerder omdat je klantenrelaties meebrengt.

 

• Als je jaren aan de slag was met concurrerende producten, ben je dus niet per definitie aantrekkelijk (rechtstreekse concurrenten pakken je alleen als je écht de beste bent).

Wat krijg je als Sterke Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via SterkeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus zeer snel gaan, het hangt er net van af welke vacatures er op dat moment van aanmelden voor liggen. Is er niet direct iets bij van jouw slag, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

SterkeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

Wij zijn geen interimkantoor, wat inhoudt dat je rechtstreeks door het bedrijf in kwestie wordt aangenomen.

Het kan bovendien snel gaan, vooropgesteld dat we binnen jouw leefwereld en interesseveld gepaste jobs hebben voor liggen. Is dat niet het geval, dan gaan we samen met jou aan de slag, toch?

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Hoe word je geselecteerd?

Heb je de vorige pagina's gelezen en je herkent jezelf in het profiel van de Sterke Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en dit heb je best al bij de hand om up te loaden: cv, motivatiebrief, relevante foto en eventueel wat geloofsbrieven.

Kies je voor een directe verkoopfunctie of voor een verkoopondersteunende functie?

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om Sterke Raaf te worden? Dan bellen we je op (zonder motivatiebrief bellen we alvast niet op!). Vinden we jouw kandidatuur niet relevant, dan nemen we geen contact met je op. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.

 

Voor directe verkoopfuncties doen we dit snel, voor verkoopondersteunende functies kan dit iets langer duren. Dit kan afhankelijk zijn van het aantal aangemelde functies in jouw werkregio.

 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek, face to face bij ons op kantoor.

 

4. Toegang tot functies

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Sterke Raaf, schotelen we je mogelijke functies voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Trajectbegeleiding

We kunnen je hoe dan ook steeds begeleiden tijdens je sollicitatieproces. Misschien komt het bedrijf van je dromen op je pad via via, of via een ander kanaal, of zelfs rechtstreeks.

 

Wij adviseren je bij je aanpak, bij je keuze en je beslissingen. Onze kennis van de arbeidsmarkt, de bedrijven, de gewoontes, de do’s and don’ts gewen we je in alle objectiviteit mee.

 

Jou zo snel mogelijk naar de job van je dromen brengen, dat is waar het ons om gaat. Als het even kan dan hebben wij al het bedrijf met die job voor je gevonden, maar indien niet, dan helpen we je toch gewoon?

 

Hoe zo’n begeleiding werkt, kan je steeds bij ons bevragen via telefoon of mail. 

Welke jobs kan SterkeRaven jou aanbieden?

Hieronder vind je een kort overzicht met een woordje uitleg over wat al die functies betekenen. Zo kan je al een sterke naam kiezen voor je toekomstige droomjob!

 

Account Manager:

 

Met stip tegenwoordig de meest gebruikte term voor "vertegenwoordiger". Een account is een klant(rekening), een manager beheert dus die klant(rekening). Dus, voor de leken onder ons: heeft niets te maken met boekhouding. De bedoeling bij accountmanagement is dat de account een maataanpak krijgt tot en met een volledig uitgeschreven account plan (marketing- en sales plan voor die specifieke account).

 

Key Account Manager:

 

Inderdaad, een accountmanager voor de grote klanten, dikwijls een promotie voor de account manager. Ik ken trouwens Key account managers die slechts één klant hebben én hun bureau hebben bij de klant (inhouse). Van klantgerichtheid gesproken.

 

Business Development Manager:

 

Die "vertegenwoordiger" specialiseert zich in klantenwerving, zeg maar een prospecteur. Nieuwe markten aanboren en nieuwe klanten maken. Bij voorkeur een "hunter" dus, een NV "Ik" met pit. "Business developer" wordt ook wel eens gebruikt.

 

Customer Service Manager/Medewerker:

 

De dienst-na-verkoop voor bestaande klanten. Luistervaardig, geduldig en zeer klantgericht; dit zijn zeg maar de sleutelcompetenties van deze "farmer". Dikwijls de service desk, de help desk voor het beantwoorden van alle vragen van klanten.

 

Inside Sales:

 

De commerciële binnendienstmedewerker, om vragen van klanten telefonisch, per mail te beantwoorden. Maakt offertes, verwerkt orders, beantwoordt klachten, etc., dikwijls ook in ondersteuning van de commerciële buitendienst als sterk duo (BidiBudi).

 

Teleprospecteur/Call Center Medewerker:

 

Een verkoper die de weg effent voor de baanverkoper (outside sales): de teleprospecteur (teleseller - outbound) belt zelf en maakt afspraken voor de outside sales. De call center medewerker/agent neemt zelf telefoontjes op voor vragen/bestellingen van klanten. (inbound).

 

Sales Manager:

 

Eigenlijk een coördinator van een verkoopteam. De term wordt echter ook heel veel gebruikt voor "verkopers", zelfs al heeft die persoon geen leidinggevende rol. Als er maar "manager" staat op het kaartje. Dat klinkt goed bij de klant, die zich zo nog meer gewaardeerd acht om bezoek te krijgen van de "manager".

 

Senior Sales Manager:

 

Een promotie voor wie het verdiend heeft, met de jaren. Een junior sales manager kan ook maar komt minder voor. Maak er dan meteen sales manager van, zal men denken, want een mens blijft niet eeuwig jong hé.

 

Sales Consultant of Business Consultant:

 

Een verkoper van veelal diensten. De adviserende verkoper (consultative selling) gaat bij prospecten en klanten een probleemanalyse doen en stelt dan een maatoplossing voor. Dikwijls is de verkoper ook terzelfdertijd de uitvoerder (en dus het product): financieel-, logistiek-, ICT-, milieu-, energie-, etc.-advies is booming business. Of een combinatie van titels kan ook. Wat dacht je van deze in de automotive sector: "Lease Consultant Business development".

 

Sales Engineer:

 

Een term die veel gebruikt wordt voor vertegenwoordigers van technische producten in Industrie. Zelfs al zijn ze bij nader toezien geen ingenieur, hun technische kennis primeert dikwijls. Technisch-commercieel medewerker kan ook.

 

Regio Manager:

 

Behoeft weinig commentaar hé. Die persoon is commercieel vertegenwoordiger voor een bepaalde regio dus, uw regio als klant. Een andere mooie die ik bij de hand heb: "Head of regional sales".

 

Area Sales Manager:

 

Mooi huwelijk tussen regio manager en sales manager

 

Business to Business Manager:

 

Dus inderdaad de vertegenwoordiger verantwoordelijk voor de contacten met de bedrijven. In een bedrijf dat zich ook kan richten op particuleren (business to consumer), logisch dus.

 

Commercieel Adviseur:

 

Eindelijk, nog eens een Nederlandstalige term, zegt perfect wat het is.

 

Commercieel Directeur:

 

Dit is in principe dus wel een leidinggevende die bovendien in de directieraad zit van het bedrijf. Net onder de raad van bestuur dus. Niveau.

 

Verkoopsafgevaardigde:

 

Klinkt ook chique. Gevonden bij een Duits merk van wagens. Noblesse oblige.

 

Adviseur Onderneming en Vrije Beroepen:

 

Relatieadviseur, ook veel gebruikt bij banken en verzekeringen en de Deloittes van deze wereld.

 

Handelsvertegenwoordiger:

 

Dit is de officiële term, met een specifiek juridisch statuut trouwens dat wat afwijkt van het klassieke werknemerscontract.

 

Handelsagent:

 

Dit is eigenlijk een zelfstandig vertegenwoordiger/agent die in naam en voor rekening van zijn opdrachtgever(s) al dan niet in regio-exclusiviteit werkt en een commissieloon factureert. De job van de toekomst in onze contreien, mijn gedacht. Verzacht hier te lande een beetje de pil van de hoge loonkosten voor werkgevers. The best of both worlds. 

 

Sales:

 

Nog het meest eenvoudige van allemaal. Kan niet missen.

 

Marketing & Sales:

 

Wordt ook wel eens gebruikt. Je kan er nog alle kanten mee op en zeg zelf: welke verkoper doet niet aan marketing?

 

Copyright Geert Delobelle

 

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Wat is jouw favoriet voor op je business kaartje? Waar gaat jouw affiniteit naartoe?

 

Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Boek bestellen

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant’. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

 

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, Founding Partner Co-Vibes

 

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

 

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, Partner bij Springbok/Marcom Directeur Schoenen Torfs

 

JOBS

Account manager food | Brussel

Je gaat aan de slag met een TOPkwaliteit product. Je wordt het gezicht van je firma die al meer dan 20 jaar naam en faam heeft in de Brusselse regio. Je bent een farmer met hoge flexibiliteit en beschikbaarheid, je houdt van je klanten (horeca en retail), je bent tweetalig en het culinaire is je passie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Services Manager | N-W-Vl

Géén salesfunctie deze keer, maar wel sales support. Als services manager word je verantwoordelijk voor een 40-koppig team! Zowel de commerciële binnendienstfuncties als het externe service team komen daarmee onder jouw vleugels. Je zorgt er voor een pico bello service, en je optimaliseert ook continu. Problemen zijn voor jou eerder uitdagingen of opportuniteiten, je bekijkt de zaken commercieel en je beheerst je Frans en Engels. Klanten voor wie jullie ook zelf installeren (aannemers, grote eindverbruikers en installateurs) zitten over geheel België.


Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Life & Business Coaching | A'pen-Limb-Br

Vanuit deze nieuwe functie ga je zowel bestaande als nieuwe klanten opzoeken. Dat zijn de bedrijfsleiders en HR-verantwoordelijken van kleinere en middelgrote ondernemingen. Personal coaching, executive coaching, business coaching, life coaching etc.. het huis dat je gaat vertegenwoordigen biedt een volledig scala aan trainingen, opleidingen en coachingpraktijken die een succesvol ondernemer nodig heeft. Een boeiende rol in een uiterst boeiende omgeving!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager KMO | W-& O-Vl

Je komt terecht in een gezonde groeiende KMO, dat zijn diensten vooral in West- & Oost-Vlaanderen verkoopt; totaaloplossingen voor de KMO op vlak van informatica, zowel hard- als software, tout court het complete plaatje, dat is waar je voor staat en gaat. Je kan deuren openen vanuit je passie voor dit soort producten en diensten, en je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring. Leads krijgt je aangeleverd voor het grootste deel, je hoeft de bal enkel binnen te shotten!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Filiaalverantwoordelijke | Kortrijk

Een sterk groeiend en succesvol concept komt dit jaar naar Kortrijk, en zoekt hiervoor een Sterke Raaf. In de huidige filialen krijg je een intensieve opleiding (meerdere maanden) in de producten en de materie, zodat je met volle kennis van zaken je eigen toekomstige filiaal kan gaan uitbouwen (geen zaterdagwerk). Ben je sterk commercieel ingesteld, heb je gevoel voor binnenhuisinrichting en ben je een manusje van alles die zijn plan kan trekken en houdt van autonomie en verantwoordelijkheid, dan ben jij misschien de Raaf die binnenkort furore gaat maken in Kortrijk en verre omstreken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

International Sales Manager Benelux/UK | Z-W-Vl

Deze SterkeRaaf heeft internationale ervaring in de FMCG/OOH/Retail branche. Afkortingen die je als muziek in de oren klinken? Dan is deze zeker iets voor jou! We zoeken de nodige sales ervaring, bereidheid om tot 30% te reizen en een goede talenkennis. En voor de rest alle kwaliteiten die onze Raven eigen zijn natuurlijk. Eens je de Benelux en de U.K. hebt uitgediept, wachten je nog andere landen (Fr en D om mee te starten). Je komt terecht bij een al sterk uit de kluiten gewassen KMO en een snelle groeier.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Bouwaannemers | NO-O-Vl

Voel je je op je best in de wereld van de bouw en heb je al de nodige ervaring van hoe het er aan toe gaat op werven (bv voorbereiding en opvolging ervan) dan kom jij misschien in aanmerking voor deze uitdaging. Je bent een relatiebouwer en een netwerker, hands on en handen uit de mouwen ook letterlijk, wanneer dat nodig is. Je zakelijk instinct zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle reilen en zeilen in jouw werkregio (vooral Noordoosten van Oost-Vl). Mooie verdienste mogelijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager IT-solutions | W- & O-Vl

Je komt terecht in een gezonde groeiende KMO, die zijn diensten vooral in West- & Oost-Vlaanderen verkoopt; totaaloplossingen voor de KMO op vlak van informatica, zowel hard- als software, tout court het complete plaatje, dat is waar je voor staat en gaat. Je kan deuren openen vanuit je passie voor dit soort producten en diensten, en je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring. Leads krijgt je aangeleverd voor het grootste deel, je hoeft de bal enkel binnen te shotten!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Internal international sales | Z-W-Vl

Een uit de kluiten aan het schieten startup, 20 FTE groot momenteel en met de wereld aan zijn voeten: dat wordt misschien jouw nieuwe werkomgeving? Je beheerst goed je talen en je houdt van werken in een BIDI/BUDI partnership waarbij jij intern het centrale aanspreekpunt bent voor jouw landenregio. Offerte- en orderbehandeling, office management, travel organisatie, CRM opvolgen, marktonderzoek doen, etc., het hoort er allemaal bij. Flexibiliteit troef in een dynamische snel groeiende organisatie, met navenante kansen tot groei. Moderne werkomgeving en cultuur, glijdende uren.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

International Business Developer | Z-W-Vl

Een technologische koploper die nu een versnelling hoger neemt, breidt zijn huidige salesteam uit met nieuwe Sterke Raven als business developer. Je krijgt een bepaald deel van Europa toegewezen, in functie van je opgedane ervaring, talenkennis en culturele fit. Frequent reizen (> 50%) moet je bereid zijn om doen uiteraard, je kan negociëren en deuren openen op hoog niveau, het opzetten van distributeurschappen is een kluifje naar je hand.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Polyvalente internal sales | Brugge

Op zoek naar een intern commerciële rol, waar je je eigen ding kan doen? Dan is deze job voor jou: je komt terecht in een klein maar stabiel bedrijf, dat nu gaat voor de versnelling hoger. Jij zal er met de nodige marketinginspanning en ook commerciële acties verder de markt openen. Doelgroepen zijn zowel KMO’s, openbare diensten als tussenvormen. We zoeken een no nonsense attitude, voor de vooruit, zoals dat bij een Sterke Raaf past. Naast de pre-sales activiteiten neem je er ook vlot de courante administratie van het bedrijf bij.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zelfstandig uitbater e-sigaret shop | Vlaanderen

Voor een Europese importeur en franchisegever van shops voor elektronische sigaretten zoeken wij franchisenemers over geheel Vlaanderen. Een bewezen businessmodel, in een markt die zich volop zal ontplooien in de eerstkomende jaren: een unieke kans om nu in te stappen. Op de uitbating hiervan staat geen leeftijd, zolang je maar met passie achter je product kan staan.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager metaalsector | Vlaanderen

Als jouw interesse in metaalconstructie al van tijdens je ingenieursstudies is aangewakkerd, dan hebben wij voor jou de ideale job. Want je kan bij onze klant verder de bestaande cliënteel uitbouwen, naast het zoeken naar nieuwe afzetmogelijkheden. Industriële klanten vind je over geheel België uiteraard, de producten die je er aanbiedt zijn zeer divers, en maken veelal onderdeel uit van vaste of mobiele investeringsprojecten.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager electrotechniek | W- & O-Vlaanderen

In deze functie kom je terecht in een middelgroot bedrijf dat deel uitmaakt van een wereldwijde opererende groep. Je hebt sterke affiniteit voor alles wat met electrotechniek te maken heeft, en je wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het klantenportfolio in jouw regio. Het productpallet in je gamma is heel breed, en het wordt dus jouw missie om omzet en marge op basis van langdurige relaties met je klanten verder te doen groeien. Opleidingen zijn er op regelmatige basis en doorgroeimogelijkheden zijn reëel.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

International business development manager | Vl-Brabant

Deze klant is fabrikant van hoogwaardige kunststofonderdelen, die hun weg vinden in Europa vooral, naar de meest uiteenlopende industrieën. Als Sterke Raaf ga je er zorgen voor uitbreiding van het klantenportfolio, vanuit je visie op de markt, je strategische keuzes, je technische background en je brede talenkennis. Je maakt zelf je offertes op en je bent ongeveer 25% van je tijd op pad.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Technisch-commerciële binnendienstmedewerker | A'pen

Een internationaal opererende fabrikant van kunststof onderdelen, die hun weg vinden naar de meest uiteenlopende industrieën, dat wordt jouw nieuwe stek. Je vervult er alle taken eigen aan een commerciële binnendienst, en komt terecht in een klein gezellig team.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager voeding | A'pen-Limb-Vl-Br

Je bent voor deze bekende voedingsfabrikant het single point of contact in je regio, voor al de voedingszaken en retailers, want jouw producten verdienen een plaats in elke zaak. Je gaat voor een zo ruime mogelijke aanwezigheid en zo veel mogelijk visibiliteit, je bent hands on en flexibel wanneer het moet om zo het maximum uit de promoties te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager food-retail | Brussel-Brabant-Limburg

Als je wat thuis bent in de wereld van food-retail, en je zoekt een bedrijfsomgeving met sterke groeiprestaties, en dus de nodige dynamiek en mogelijkheden tot verdere expansie in je regio (Brussel, Vlaams & Waals-Brabant, Limburg), dan moet je hier tot je recht komen. We zoeken bachelor niveau, met al enkele jaren saleservaring. Je rapporteert via CRM naar de hoofdzetel, salesmeetings brengen je 2-wekelijks naar het hoofdkantoor, en je Frans uiteraard uitstekend. Klinkt als op je lijf geschreven? Aanmelden maar!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Export manager Turkije

Je houdt van Turkije en zit er niks mee in om er de helft van je tijd te vertoeven (en je spreekt dus Turks)? Je producten zijn bestemd voor de landbouwsector en je kan een distributeurnetwerk aansturen en verder uitbouwen? Je hebt idealiter ook al kennis van de sector in het land? Dan is dit een unieke kans.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Vlotte Solution Seller | Luik

Je komt terecht in een dynamische succesvolle KMO, zo'n 40 koppen groot en deel uitmakend van een grotere groep; een toffe bedrijfsomgeving, modern, goed gesitueerd. Jij wordt er het centrale aanspreekpunt voor alle nieuwe klantencontacten. Je volgt de binnenkomende leads op en gaat ook zelf op zoek naar nieuwe klanten; je job situeert zich zowel binnen als buiten; je bent dus een echte JR, gaat pro-actief en zonder angst of schroom de markt in, op zoek naar marktverbreding. Je telefoon is daarbij je belangrijkste wapen. De gezochte verruiming van de markt zit 'm vooral in de kleine tot middelgrote bedrijven, gezien onze klant nu vooral in het groter segment gekend is. Je verkoopt geen fysieke producten maar oplossingen voor een vlotte bedrijfsvoering.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Internal Sales | Z-W-Vl

In deze functie krijg je een centrale en dus verantwoordelijke rol, want jij behartigt de offertes en de projecten, verzorgt het klantencontact en doet de voorstellen naar aankoop toe. Je komt terecht in een kleine equipe, met een leuke werksfeer, én met een leuk product. Ietwat technisch, maar niet té, je hoeft alvast geen technische scholing gelopen te hebben, maar bachelor niveau is wel aan de orde, net als minstens enkele jaren ervaring gezien de maturiteit vereist voor deze polyvalente job.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Internationale accountmanager | W-Vl

Voor dit bedrijf heb je een masterdiploma genoten en deed je minstens een vijftal jaar ervaring op op het vlak van internationale sales. Klanten van je zitten wereldwijd en zijn actief in food-distributie. Naast het beheren van bestaande key accounts ga je uiteraard ook op zoek naar nieuw potentieel. Zin om bij een topper terecht te komen in zijn branche? Schrijf je snel in.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Technisch commercieel medewerker | O-Vl

Voor deze zeer boeiende rol heb je liefst al een drietal jaar ervaring (minstens). Je komt terecht in een kleine equipe, wat je uitdaging en variatie biedt in de job. Daarbovenop kom je in contact met de meest diverse sectoren, veelal grote productiebedrijven. Je komt ook geregeld uit je stoel, wekelijkse verplaatsingen zijn een leuke afwisseling voor deze job, waarbij je vlot met CAD omkan, vanuit je passie voor techniek. Je hebt het niveau van master in de electromechanica, zoiets, en doorgroei naar een buitendienstfunctie is mogelijk, maar geen vereiste.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Robotica | O-Vl

Een leuk bedrijf, met groei-ambities, super gezond en specialist in de Benelux. De investeringsapparatuur die je verkoopt, vindt zijn weg in de meeste diverse takken van industrie, je komt vooral met grote fabrikanten in contact. Leads zijn er bij de vleet, maar extra prospecteren op basis van succesvolle cases is wenselijk. Heb je passie voor techniek, en kennis van electromechanica, dan is deze job voor jou weggelegd!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales engineer | O-Vl

Jouw werkgebied wordt de Benelux, je klanten zijn vooral machinefabrikanten, dus je voelt je thuis in de wereld van techniek. Liefst heb je al enkele jaren ervaring, je komt terecht in een kleine equipe in een groeiende KMO die gekend is voor zijn kwalitatieve producten en dienstverlening. Hoofdtaak is het verder en dieper ontwikkelen van de markt, ofte ‘business development’, dus prospecteren en met name richting Nederland, doet je buik al kriebelen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Elektromechanisch accountmanager | O-Vl

Machines ontwerpen, jij weet hoe dat in zijn werk gaat. Want je hebt een grote ervaring op dat vlak: hoe machines werken, hoe machines worden gemaakt, hoe zo’n projecten tot een goed einde worden geleid… je hebt het allemaal al gezien of beter nog, gedaan. Als Sterke Raaf ga je nu vooral het commerciële aspect invullen: klanten komen bij jou met hun noden, prospecten zoek je op om jullie diensten voor te stellen. Je komt terecht in een heel mooie KMO met veel mogelijkheden en aandacht voor elke medewerker.


Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Marketingmedewerker | W-Vl

Deze Sterke Raaf komt terecht in een grote KMO, een producent die stilaan wereldwijd actief is. Als (product) marketeer ga je voor de jou toegewezen regio alles uit de kast halen om je bedrijf en alle producten optimaal in te zetten. Alle aspecten uit de marketingdoos kan je daarvoor naar boven halen. Je bent vlot in talen (NFE) en kan met de nodige druk om. Zowel zelfstandig als in team kunnen werken, flexibel en stipt zijn, deadlines halen, enz.. zijn voor jou een evidentie.


Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Commerciële binnendienst | W-Vl

Wie graag zijn talenkennis (NFED) gebruikt komt hier zeker aan zijn trekken. Klanten komen bij jou terecht voor vragen allerlei, je informeert en adviseert ze, je maakt offertes op en verwerkt ze tot orders, je volgt op tot aan de uitlevering. Je hebt bij voorkeur een hogere opleiding genoten in een technische richting, maar ervaring in een technische productie-omgeving en in een soortgelijke rol kan zeker volstaan.


Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager verse voeding | Zuid-W-Vl

Onze klant is actief in verse voeding, topsegment, en in voorbereiding van een volgende groeifase. Je klanten zitten in de horeca-sector, dus stel jij je uitermate flexibel op in je zoektocht naar extra sales, bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Die vind je over geheel België en waarom niet, ook daarbuiten. Deze functie is ook vanuit het statuut van zelfstandige in te vullen, eventueel in combinatie met een tweede product-kaart.


Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Productie-software | O-Vlaanderen

Met deze job kom je terecht in een gestaag groeiend bedrijf, actief in technische dienstverlening voor mechanische productie. Kennis van productie-omgevingen en CAD/CAM is een must. Jouw actiedomein wordt de Benelux, je zal zowel bestaande klanten verder opvolgen als op zoek gaan naar marktuitbreiding. Deze job staat open voor zowel ervaren als minder ervaren commercieel talent.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Reclame | W-Vl

Deze SterkeRaaf is gepokt en gemazeld in het vak van de marketing en communicatie, en bovendien ben je een prima relatiebeheerder. Je kan een communicatiestrategie mee bedenken en deze vertalen naar je klant toe. Jouw klanten zijn veelal (inter)nationaal opererende fabrikanten, je komt dan ook terecht in een bureau dat op topniveau presteert. Een minimum aantal jaren ervaring is zeker nodig voor deze functie, liefst zelfs in een communicatiebureau-omgeving.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Trader | Antwerpen

Onze klant is actief op een leuk marktsegment van parallelhandel binnen Europa. Als trader breng je op gestructureerde manier alle potentiële afnemers in kaart, je volgt deze op, onderhoudt regelmatig contacten en weet de juiste afnemers te vinden voor het aanbod van de dag. Dit uiteraard met maximale winsten voor ogen, want anders blijft het traden niet lang duren. Je komt terecht in een bloeiend bedrijf met mooie toekomstperspectieven. Uiteraard is je talenkennis prima, we zoeken én Engels én Frans én Duits. Liefst zelfs nog native speakers, want dat praat altijd makkelijker natuurlijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft 25 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
25 jaar ervaring met KMO's.

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ruime commerciële ervaring.

NIEUWS

493_resized_detail_450_0_0_1_1.jpg

STERKERAVEN OP FRANCHISING & PARTNERSHIP 2017

SterkeRaven neemt deel aan de volgende editie van Franchising & Partnership in Tour & Taxis, Brussel, en dit op 27 en 28 maart 2017. Ps: interesse om de beurs Ondernemen te bezoeken? Inschrijven kan via de website www.franchisingpartnership.be.

342_resized_detail_200_0_0_1_1.jpg

NIEUW: DE WERKWIJZE(R)

Wij schreven een boek en gaven er de titel 'de Werk-Wijze(R)' aan.  Bestemd voor zowel werkgever als sollicitant, boordevol tips. Lees er meer over onder de hoofdbutton 'BOEK' van onze website.

CONTACT

Lieveraedt Bvba

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@sterkeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Zoek geen groots kantoor als je bij ons in de buurt komt. Voor een gesprek heb je wat stilte nodig, wat warmte. Een paar stoelen volstaan, en die hebben we! Je bent welkom.