Logo

Beste partner voor uw salesprofielen

Jobs voor ervaren commercieel talent

Sales talent met ervaring

Verkopen is van alle tijden. Is het een kunst, is het natuurtalent of kan je het aanleren? Elk heeft zijn eigen mening en visie hierover. En dat mensen op vandaag het verschil blijven maken, zeker in een B2B omgeving, is een feit.

 

Ook de technologische (r)evolutie waarbij online handel aan belang toeneemt, verandert niets aan het feit dat elk bedrijf zijn goederen of diensten moet blijven aan de man brengen.  

 

Integendeel misschien, de inspanningen en verwachtingen op dat vlak zijn niet minder dan voorheen. Het moet sneller, efficiënter, want de competitie zit alom, en bestaande businessmodellen moeten continu tegen het licht worden gehouden.

 

SterkeRaven heeft in deze snel evoluerende tijden als missie om ondernemingen ervaren commerciêle medewerkers voor te stellen, sneller en efficiënter dan u voor mogelijk houdt.

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciële profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij hun competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent, met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de Witte Raaf dus.

 

Wij werken op direct sales profielen, vaak omschreven als accountmanager of vertegenwoordiger. Ook projectmanagement en sales management niveau is ons ding.

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, dus zeer competitief. En wie het wenst begeleiden we graag op het vlak van sales training, zowel individuele kandidaten als uw hele sales team.

Discretie gewaarborgd

Zowel naar kandidaat als naar bedrijf toe garanderen we de nodige professionele discretie.

 

Zit jij als kandidaat nog in een vaste job, maar je hebt er je beste tijd gehad? Aarzel dan niet om je bij ons te melden. We helpen je graag verder. En mocht je toevalligerwijs nog bij een klant van ons aan de slag zijn, ook dan blijft je kandidatuur discreet.

 

Soms is het voor bedrijven ook nuttig om de nodige discretie rond een vacature te kunnen bewaren.  Het verhaal van de zwakke schakel, weet u wel. Met SterkeRaven is discretie gegarandeerd, gezien onze standaard werkwijze anoniem is. Wij publiceren uw vacature enkel met uw naam, op uw eigen verzoek.

Waar komt SterkeRaven vandaan?

Misschien had u het al door: SterkeRaven is het logische gevolg van ons concept JongeRaven (zie www.jongeraven.be), opgestart in 2012.

 

Daar waar JongeRaven vooral mikt op geen, weinig of minder ervaren salesprofielen (maar wél met het nodige talent uiteraard), halen we met SterkeRaven de doorgegroeide JR, ofte dié commerciële profielen naar ons toe die kunnen bogen op een jarenlange succesvolle ervaring.

 

Niet elke functie kan worden ingenomen door relatieve youngsters of groentjes, hoe graag ze het ook willen. In vele gevallen verlangt de continuïteit van uw business eerder relationele verkoop, het farmer-type zeg maar, of ook een consultative selling approach. Langere en complexere verkoopsprocessen, tragere bedrijfsomgevingen, zijn factoren die dergelijke salesfuncties moeilijker toegankelijk maken voor mensen met (te) weinig ervaring.

 

En met de jaren groeit elke JongeRaaf door tot een SterkeRaaf.

 

SterkeRaven waren dus ooit JongeRaven, nog voor het woord ervoor bestond.

testimonial_1_sterk.png

INSCHRIJVEN

Ontdek hier of je een Sterke Raaf bent

Check even met ons af:

 

1. Jij bent een ervaren commercieel talent, en je kan al meerdere mooie successen voorleggen.

 

2. Je hebt alleen maar goede referenties mee uit de markt. Anders gesteld: een referentiecheck bij je vorige werkgever(s) doet je niet door de mand vallen.

 

3. Je bent er helemaal klaar voor. Je staat mentaal scherp, en de knop is ‘omgedraaid’. Met andere woorden: je besluit staat vast dat je aan een switch toe bent (want als je enkel je marktwaarde wilt opkrikken, dan blijf je beter thuis).

 

4. Geld is belangrijk, maar ook niet het enige in je leven wat telt. Je doet het ook nog wel voor de kick, de voldoening die je uit een mooie deal haalt, de interne competitie die maakt dat je bij de beste wilt behoren, de appreciatie voor de door jou gecreëerde toegevoegde waarde. Kortom, jij wil je bedrijf doen groeien.

 

4 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij ook een Sterke Raaf.

 

Toch nog dit:

 

• Maak mooi werk van je sollicitatie: je kan nog zo succesrijk zijn in je verkoop nu, maar op de arbeidsmarkt ben je weer nieuw.

 

• Ervaring in de sector is dikwijls een plus, niet zozeer omdat je de producten kent, eerder omdat je klantenrelaties meebrengt.

 

• Als je jaren aan de slag was met concurrerende producten, ben je dus niet per definitie aantrekkelijk (rechtstreekse concurrenten pakken je alleen als je écht de beste bent).

Wat krijg je als Sterke Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via SterkeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus zeer snel gaan, het hangt er net van af welke vacatures er op dat moment van aanmelden voor liggen. Is er niet direct iets bij van jouw slag, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

SterkeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

Wij zijn geen interimkantoor, wat inhoudt dat je rechtstreeks door het bedrijf in kwestie wordt aangenomen.

Het kan bovendien snel gaan, vooropgesteld dat we binnen jouw leefwereld en interesseveld gepaste jobs hebben voor liggen. Is dat niet het geval, dan gaan we samen met jou aan de slag, toch?

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en je herkent jezelf in het profiel van de Sterke Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en daarvoor heb je best al je cv bij de hand om up te loaden. Een motivatiebrief en een relevante foto en eventueel wat geloofsbrieven: het helpt allemaal om je kandidatuur kracht bij te zetten!

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om Sterke Raaf te worden? Dan bellen we je op. Vinden we jouw kandidatuur niet relevant, dan nemen we géén contact met je op. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.

 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek, face to face, normaal gezien bij ons op kantoor.

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Sterke Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Loopbaanbegeleiding

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Kunnen we je dus niet weerhouden als Sterke Raaf, dan kan je ook altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen. 

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job. 

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen. 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld. 

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Welke jobs kan SterkeRaven jou aanbieden?

Hieronder vind je een kort overzicht met een woordje uitleg over wat al die functies betekenen. Zo kan je al een sterke naam kiezen voor je toekomstige droomjob!

 

Account Manager:

 

Met stip tegenwoordig de meest gebruikte term voor "vertegenwoordiger". Een account is een klant(rekening), een manager beheert dus die klant(rekening). Dus, voor de leken onder ons: heeft niets te maken met boekhouding. De bedoeling bij accountmanagement is dat de account een maataanpak krijgt tot en met een volledig uitgeschreven account plan (marketing- en sales plan voor die specifieke account).

 

Key Account Manager:

 

Inderdaad, een accountmanager voor de grote klanten, dikwijls een promotie voor de account manager. Ik ken trouwens Key account managers die slechts één klant hebben én hun bureau hebben bij de klant (inhouse). Van klantgerichtheid gesproken.

 

Business Development Manager:

 

Die "vertegenwoordiger" specialiseert zich in klantenwerving, zeg maar een prospecteur. Nieuwe markten aanboren en nieuwe klanten maken. Bij voorkeur een "hunter" dus, een NV "Ik" met pit. "Business developer" wordt ook wel eens gebruikt.

 

Sales Manager:

 

Eigenlijk een coördinator van een verkoopteam. De term wordt echter ook heel veel gebruikt voor "verkopers", zelfs al heeft die persoon geen leidinggevende rol. Als er maar "manager" staat op het kaartje. Dat klinkt goed bij de klant, die zich zo nog meer gewaardeerd acht om bezoek te krijgen van de "manager".

 

Senior Sales Manager:

 

Een promotie voor wie het verdiend heeft, met de jaren. Een junior sales manager kan ook maar komt minder voor. Maak er dan meteen sales manager van, zal men denken, want een mens blijft niet eeuwig jong hé.

 

Sales Consultant of Business Consultant:

 

Een verkoper van veelal diensten. De adviserende verkoper (consultative selling) gaat bij prospecten en klanten een probleemanalyse doen en stelt dan een maatoplossing voor. Dikwijls is de verkoper ook terzelfdertijd de uitvoerder (en dus het product): financieel-, logistiek-, ICT-, milieu-, energie-, etc.-advies is booming business. Of een combinatie van titels kan ook. Wat dacht je van deze in de automotive sector: "Lease Consultant Business development".

 

Sales Engineer:

 

Een term die veel gebruikt wordt voor vertegenwoordigers van technische producten in Industrie. Zelfs al zijn ze bij nader toezien geen ingenieur, hun technische kennis primeert dikwijls. Technisch-commercieel medewerker kan ook.

 

Regio Manager:

 

Behoeft weinig commentaar hé. Die persoon is commercieel vertegenwoordiger voor een bepaalde regio dus, uw regio als klant. Een andere mooie die ik bij de hand heb: "Head of regional sales".

 

Area Sales Manager:

 

Mooi huwelijk tussen regio manager en sales manager

 

Business to Business Manager:

 

Dus inderdaad de vertegenwoordiger verantwoordelijk voor de contacten met de bedrijven. In een bedrijf dat zich ook kan richten op particuleren (business to consumer), logisch dus.

 

Commercieel Adviseur:

 

Eindelijk, nog eens een Nederlandstalige term, zegt perfect wat het is.

 

Commercieel Directeur:

 

Dit is in principe dus wel een leidinggevende die bovendien in de directieraad zit van het bedrijf. Net onder de raad van bestuur dus. Niveau.

 

Verkoopsafgevaardigde:

 

Klinkt ook chique. Gevonden bij een Duits merk van wagens. Noblesse oblige.

 

Adviseur Onderneming en Vrije Beroepen:

 

Relatieadviseur, ook veel gebruikt bij banken en verzekeringen en de Deloittes van deze wereld.

 

Handelsvertegenwoordiger:

 

Dit is de officiële term, met een specifiek juridisch statuut trouwens dat wat afwijkt van het klassieke werknemerscontract.

 

Handelsagent:

 

Dit is eigenlijk een zelfstandig vertegenwoordiger/agent die in naam en voor rekening van zijn opdrachtgever(s) al dan niet in regio-exclusiviteit werkt en een commissieloon factureert. De job van de toekomst in onze contreien, mijn gedacht. Verzacht hier te lande een beetje de pil van de hoge loonkosten voor werkgevers. The best of both worlds. 

 

Sales:

 

Nog het meest eenvoudige van allemaal. Kan niet missen.

 

Marketing & Sales:

 

Wordt ook wel eens gebruikt. Je kan er nog alle kanten mee op en zeg zelf: welke verkoper doet niet aan marketing?

 

Copyright Geert Delobelle

 

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Wat is jouw favoriet voor op je business kaartje? Waar gaat jouw affiniteit naartoe?

 

Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Jonge Raaf.

Boek bestellen

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant’. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

 

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, Founding Partner Co-Vibes

 

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

 

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, Partner bij Springbok/Marcom Directeur Schoenen Torfs

 

Solliciteren is geen spelletje

Je bent een Jonge of Sterke Raaf en je vindt tussen onze jobs dé job van je leven, nog voor wij die aan jou voorstelden? Bingo, of beter gezegd: bongo!

 

Want zodra je in je nieuwe job opstart, belonen wij jouw pro-activiteit graag met een Citytrip DeLuxe Bongobon voor 2.

 

Tja, zo eenvoudig kan het leven soms zijn… Leuk toch?

Wat kan u als bedrijf van ons verwachten?

1. Een of meerdere kandidaten

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures steeds anoniem en beknopt publiceren op onze website.

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij gaan ervan uit dat we uw vacature zullen kunnen invullen vanuit onze continue instroom van kandidaten.  Het kan gerust dat we u bij aanmelding van een vacature ogenblikkelijk al enkele kandidaten kunnen voorstellen.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point. Hebben of krijgen we de juiste kandidaat niet in het vizier (b.v. te branche specifiek), dan starten we in overleg een specifieke wervingscampagne voor u op.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus wij vragen geen interimtoeslag.
Uiteraard werken wij op 'no cure no pay' principe: zolang onze kandidaat niet is gecontracteerd door u, bent u ons niets verschuldigd.
Wij bieden u een uiterst competitieve formule aan, helder en transparant: bij ons komt u financieel sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Wij verlangen geen exclusiviteit van u, u bent dus ook niet voor x aantal maanden aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Welke jobs kan SterkeRaven voor u invullen?

Account Manager:

 

Met stip tegenwoordig de meest gebruikte term voor "vertegenwoordiger". Een account is een klant(rekening), een manager beheert dus die klant(rekening). Dus, voor de leken onder ons: heeft niets te maken met boekhouding. De bedoeling bij accountmanagement is dat de account een maataanpak krijgt tot en met een volledig uitgeschreven account plan (marketing- en sales plan voor die specifieke account).

 

Key Account Manager:

 

Inderdaad, een accountmanager voor de grote klanten, dikwijls een promotie voor de account manager. Ik ken trouwens Key account managers die slechts één klant hebben én hun bureau hebben bij de klant (inhouse). Van klantgerichtheid gesproken.

 

Business Development Manager:

 

Die "vertegenwoordiger" specialiseert zich in klantenwerving, zeg maar een prospecteur. Nieuwe markten aanboren en nieuwe klanten maken. Bij voorkeur een "hunter" dus, een NV "Ik" met pit. "Business developer" wordt ook wel eens gebruikt.

 

Sales Manager:

 

Eigenlijk een coördinator van een verkoopteam. De term wordt echter ook heel veel gebruikt voor "verkopers", zelfs al heeft die persoon geen leidinggevende rol. Als er maar "manager" staat op het kaartje. Dat klinkt goed bij de klant, die zich zo nog meer gewaardeerd acht om bezoek te krijgen van de "manager".

 

Senior Sales Manager:

 

Een promotie voor wie het verdiend heeft, met de jaren. Een junior sales manager kan ook maar komt minder voor. Maak er dan meteen sales manager van, zal men denken, want een mens blijft niet eeuwig jong hé.

 

Sales Consultant of Business Consultant:

 

Een verkoper van veelal diensten. De adviserende verkoper (consultative selling) gaat bij prospecten en klanten een probleemanalyse doen en stelt dan een maatoplossing voor. Dikwijls is de verkoper ook terzelfdertijd de uitvoerder (en dus het product): financieel-, logistiek-, ICT-, milieu-, energie-, etc.-advies is booming business. Of een combinatie van titels kan ook. Wat dacht je van deze in de automotive sector: "Lease Consultant Business development".

 

Sales Engineer:

 

Een term die veel gebruikt wordt voor vertegenwoordigers van technische producten in Industrie. Zelfs al zijn ze bij nader toezien geen ingenieur, hun technische kennis primeert dikwijls. Technisch-commercieel medewerker kan ook.

 

Regio Manager:

 

Behoeft weinig commentaar hé. Die persoon is commercieel vertegenwoordiger voor een bepaalde regio dus, uw regio als klant. Een andere mooie die ik bij de hand heb: "Head of regional sales".

 

Area Sales Manager:

 

Mooi huwelijk tussen regio manager en sales manager

 

Business to Business Manager:

 

Dus inderdaad de vertegenwoordiger verantwoordelijk voor de contacten met de bedrijven. In een bedrijf dat zich ook kan richten op particuleren (business to consumer), logisch dus.

 

Commercieel Adviseur:

 

Eindelijk, nog eens een Nederlandstalige term, zegt perfect wat het is.

 

Commercieel Directeur:

 

Dit is in principe dus wel een leidinggevende die bovendien in de directieraad zit van het bedrijf. Net onder de raad van bestuur dus. Niveau.

 

Verkoopsafgevaardigde:

 

Klinkt ook chique. Gevonden bij een Duits merk van wagens. Noblesse oblige.

 

Adviseur Onderneming en Vrije Beroepen:

 

Relatieadviseur, ook veel gebruikt bij banken en verzekeringen en de Deloittes van deze wereld.

 

Handelsvertegenwoordiger:

 

Dit is de officiële term, met een specifiek juridisch statuut trouwens dat wat afwijkt van het klassieke werknemerscontract.

 

Handelsagent:

 

Dit is eigenlijk een zelfstandig vertegenwoordiger/agent die in naam en voor rekening van zijn opdrachtgever(s) al dan niet in regio-exclusiviteit werkt en een commissieloon factureert. De job van de toekomst in onze contreien, mijn gedacht. Verzacht hier te lande een beetje de pil van de hoge loonkosten voor werkgevers. The best of both worlds. 

 

Sales:

 

Nog het meest eenvoudige van allemaal. Kan niet missen.

 

Marketing & Sales:

 

Wordt ook wel eens gebruikt. Je kan er nog alle kanten mee op en zeg zelf: welke verkoper doet niet aan marketing?

 

Copyright Geert Delobelle

Wat kost het u?

De selectiefee voor een SterkeRaaf is bijzonder competitief. Bovendien kan u de kost ervan bij ons spreiden over 6 maanden, een beetje zoals een interimcontract: uniek in de branche!

U krijgt het betere talent van de markt aangeboden, voor een tarief dat niet eens duurder is dan bij een modaal interimkantoor.

 

Onze tarieven zijn ook nog eens glashelder en duidelijk vanaf de start. Het loon van de kandidaat maakt bij ons geen enkel verschil!

Mocht u met interim niet bekend zijn, laat ons dan samen eens de rekening maken:

 

Wat kost u een tewerkstelling via interim?

 

Stel, u komt een loon overeen van 3.500€ bruto en u werkt volgens een wettelijk uurregime van 38 u per week. U krijgt dan wekelijks een afrekening met een uurtarief als volgt: 3.500 * 12 maand/52 weken/38 uren = 21.2550 per uur.

 

Hierop past men dan een coëfficiënt toe (om alle kosten mee betaald te krijgen + een gezonde winstmarge aan over te houden).  Deze coëfficiënt zal voor een Sterke Raaf kaliber variëren naargelang het kantoor tussen 2.25 naar 2.45.  Laat ons maar eens het laagste (goedkoopste) nemen: 21.2550 x 2.25 = 47.8239 ziet u dus als uurtarief op uw factuur.  Of per maand wordt dat 47.8239 * 38 * 52 / 12 = 7.875 euro.

Gelukkig zit u niet voor een jaar vast aan een interimformule, maar er is wél steeds een minimumtermijn van toepassing.  Deze termijn zal variëren van 90 tot 135 gepresteerde dagen, weerom naargelang het kantoor.  Laat ons ook hier weer de laagste (goedkoopste) termijn nemen om te vergelijken.  Gezien het om gepresteerde dagen gaat, moet u die termijn dus verlengen met vakantie, ziekte of andere afwezigheden; gemiddeld komen daar dus al gauw 15 dagen bij… Laat ons nu voor het gemak eens redeneren dat 90 + 15 = 105 werkdagen gelijk staat met 5 maanden.

 

U zult dus over 5 maanden totaal 7.875 * 5 = 39.375 betalen.

 

En wat is uw totale salariskost als u zonder interim werkt?

 

Rest ons nog uw salariskost te berekenen, ingeval u niét via interim werkt, maar de kandidaat op uw eigen payroll inschrijft.  Die regel kent u wellicht al goed: u verhoogt inderdaad het bruto van 3.500 met de werkgeversbijdrage (+ 32,38%) * 13.92 (vakantiegeld en eindejaarspremie) en deelt door 12 om een gemiddelde maandelijkse kost te bekomen: 5.374 euro. 

 

Over 5 maand geeft u dit 5.374 * 5 = 26.873.

 

Een verschil dus van 39.375 – 26.873 = 12.502 euro.

 

Welnu, de fee die u ons zal betalen zit hier merkelijk onder, en dit voor een selectieproces dat uiterst doelgericht gebeurt.

 

Hou er ook rekening mee dat bovenstaande ‘op zijn nauwst’ is berekend, met de laagste coëfficiënt, de laagste termijn, zonder extra kosten* te rekenen die u ook dient te betalen.

 

* bv maaltijdcheques, dimona aangiftes, verzekeringen etc. worden ook met een margetoeslag doorberekend.

Bedrijf - werkwijze + inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens in en de openstaande functie.  U kan ons uiteraard ook altijd mailen of bellen, en dan doen wij dat wel voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is cruciaal bij het voorstellen van geschikte Sterke Raven. We capteren er uw behoeften, bespreken ons samenwerkingsvoorstel en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Sterke Raaf.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

SterkeRaven is op continue basis op zoek naar Sterke Raven om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand in ons nest voor u? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch?
U krijgt van ons zeer snel het cv van één of meerdere kandidaten, waarmee u vervolgens aan de slag kan.

 

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Boek bestellen

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

 

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, Founding Partner Co-Vibes

 

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

 

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, Partner bij Springbok/Marcom Directeur Schoenen Torfs

JOBS

Accountmanager Interieurafwerking | Vl-Br / Limb

Binnen je regio ga je in tandem tewerk met je collega. Samen bewerken jullie de projectmarkt en onderhouden jullie relaties met architecten, bouwheren, aannemers, projectontwikkelaars etc… Je komt terecht bij een marktleider, wereldwijd actief, topkwaliteit. Home office is vereist (je kan dus met de vereiste autonomie om), om de maand gemiddeld salesmeeting. Er wordt ruime aandacht besteed aan je opleiding, doorgroeien en bijleren is hier geen loos begrip. Gezien je ook in en rond de hoofdstad zal werken, is je Frans zeer goed.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Interieurafwerking | A'pen

Binnen je regio ga je in tandem tewerk met je collega. Samen bewerken jullie de projectmarkt en onderhouden jullie relaties met architecten, bouwheren, aannemers, projectontwikkelaars etc… Je komt terecht bij een marktleider, wereldwijd actief, topkwaliteit. Home office is vereist (je kan dus met de vereiste autonomie om), om de maand gemiddeld salesmeeting. Er wordt ruime aandacht besteed aan je opleiding, doorgroeien en bijleren is hier geen loos begrip.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zonnige Accountmanager | W-Europa

Je snort publieke of private solarprojecten op, overal in (West-)Europa. Als gespecialiseerd toeleverancier voor deze projecten, ga je samen met het technisch team ga de offerte maken, verdedigen en het order binnenkoppen. Onderhandelen en netwerken gaat je daarom goed af, studiebureaus, projectontwikkelaars, aannemers, grote bedrijven enz… zijn je dagdagelijkse contactpersonen. Je bent vlot met talen, en je hebt een eerdere ervaring met het solargebeuren.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Toegankelijke Accountmanager | O-Vl / Vl-Br

Je nieuwe plek vind je in de Benelux afdeling van een internationaal marktleider in de bouw-afwerkingssfeer. Jouw klanten zijn installateurs, aannemers en grote eindafnemers. Je gaat aan de slag met puur kwaliteitsmateriaal, en je slaagt erin door prospectie en je sterke relationele vaardigheden het marktaandeel op te drijven. Je hebt affiniteit met de bouwsector, met techniek en design.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Interieurafwerking | France

Een gedreven team, internationaal actief en beschikkend over een totaalaanbod in het segment waarop ze tot de top in hun branche behoren. Affiniteit met hout is een plus, een netwerk in de branche is een dubbele plus. Bovenal is het echter je drive en commercieel talent die het verschil zullen maken. Want la douce France zal nooit meer hetzelfde zijn als jij er je ding kan gaan doen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Onderhoudende Accountmanager | België

Je klanten zitten voor een groot stuk in de retail (winkelketens) en in de zorgbranche (ziekenhuizen, rusthuizen en zo) en jij bewerkt zowel de eigen klanten als prospecten om servicecontracten te verkopen. Over gans België wel te verstaan, dus je Frans is prima. Je bewerkt de markt in nauwe samenspraak met de bestaande accountmanagers, want jij gaat zowel upsellen als nieuwe leads creëren. Een mooie uitdagende en totaal nieuwe functie binnen een van de marktleiders in de branche (wereldwijd actief). Affiniteit met de bouwbranche is vereist.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Hartverwarmende Accountmanager | België

Hoe groot ook, met de geavanceerde oplossingen die jij jouw klant aanbrengt, kan je àlles verwarmen, bovendien op de meest innovatieve, kosten reducerende, zuinigste en milieuvriendelijkste manier. Voilà, the whole package. Producten van Duitse makelij, of wat dacht je? Je hebt ervaring binnen de industrie, liefst ook binnen de HVAC, en je Frans is meer dan OK. Topjob als je ’t mij vraagt…

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Keurige Accountmanager | Vlaanderen

De autokeuring, dat kennen we allemaal. Maar ook in bedrijven moeten machines, werk- en rijtuigen, installaties etc… wettelijk gekeurd worden. Laat dat nu een van diensten zijn die de business unit waarvoor jij aan de slag kan TOP is. Jouw actiedomein strekt zich uit over geheel Vlaanderen, potentiële klanten om elke hoek (want keuren moet iedereen), alleen ga jij vooral bij de betere/grotere spelers in de markt aankloppen. Oh ja, technische dienstverlening verdient een sales met de nodige technische bagage op zak, dat spreekt.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Key Accountmanager | Vl-Br

Producenten en toeleveranciers binnen de automotive & aerospace industrie: dat je internationaal de boer op gaat, is dus evident. Je beheerst je talen, maar bovenal ben je een echte netwerker. Je onderhoudt je contacten op alle fronten zodat je op het juiste moment kan inpikken: farmen, zo heet dat zeker? Je gesprekspartners zijn de aankopers, de engineers en hun entourage: als het warm wordt, ben jij de eerste waarbij ze gaan aankloppen!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Projectverkoper | Z-A'pen

Heb jij kaas gegeten van tuinbouw (de moderne manier, bedoelen we dan, met technologisch ver geavanceerde methodes)? Je houdt van een internationaal getinte sfeer? Je wil graag een sleutelrol krijgen en/om (veel) grote projecten binnen te halen? Aanmelden maar!!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Services & industrie | W-Vl

In het kader van de opening van een nieuw kantoor in Kortrijk mag jij er het klantenportfolio verder vergroten. Een ambitieuze, snel groeiende en zeer rendabele KMO, actief binnen de industrie word je nieuwe werkgever. Je klanten zitten ook deels in Henegouwen dus is je Frans prima. Je verkoopt zowel diensten als technische projecten, maar voor het uitwerken en offreren word je (we zoeken geen ingenieur) geassisteerd door technisch gevormde collega’s. Vanuit je ondernemerszin doe jij immers waar je goed in bent, en dat is ‘de commerce’.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Mobiliteit | W & O-Vl

Vanuit het zuiden van West-Vlaanderen tot aan de kust en van daar tot aan het Gentse, dat is je speelveld. Je bewerkt en bezoekt zowel bestaande als nieuwe klanten, je houdt van no nonsense business (het is een mannenwereld) en veel dagelijkse contacten. Je komt bij een kuitenbijter terecht (handelsbedrijf), die het met een eigen merkenpolitiek de grote jongens in de markt knap lastig maakt. Een groeibedrijf ook dat investeert in nieuwe technologie, dus ideaal voor wie voor de vooruit is.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Account- & Projectmanager Magazines | N-W-Vl

Voor de productie van jouw periodiek verschijnende vaktijdschriften heb je redacteurs en vormgevers ter beschikking. Je zorgt zelf voor kwalitatieve content en voor klanten/adverteerders, en het een kan niet zonder de ander uiteraard. Je publiceert zowel on- als offline en werkt samen met communicatiebureaus. Zelf heb je een meer dan vlotte babbel en een sterke neus voor commercie. Ben jij de m/v die straks iedereen kan vertellen tienduizenden lezers te bereiken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Media | N-W-Vl

Je bent met de verkoop van publiciteit vertrouwd en je Frans is zo goed als perfect. Want je zal als pionier de Waalse regio bewerken vanuit de uitvalsbasis in het Brugse, waar je terug kan vallen op een groot team van echte profs binnen het vak (de top binnen Nederland en Vlaanderen). Voor het bezoek van prospecten en klanten trek je gemiddeld 1 à 1,5 dag per week uit. De doelgroep waarop je werkt is bijzonder groot, scoringskansen genoeg voor wie volhardt en met discipline en zelfstandig werken om kan.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager die blijft hangen | W- & O-Vl

Een Europese producent van bevestigingsmaterialen en apparatuur, met de hoofdzetel in Nederland en een verkoopteam in België. Deel uitmakend van een grote zeer rendabele industriële groep. Een topmerk van hoogwaardige producten. Jouw rol is zowel commercieel als technisch adviserend. Je bent dus dagelijks op baan en bewerkt de beide provincies. Je bent een relatiebouwer en houdt van veel variërende contacten.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Filiaalverantwoordelijke | O-Vl

Wil je aan de slag bij de absolute top in de retailsector? Ben je een ondernemende, gepassioneerde en motiverende teamcoach? Kan je een groot team medewerkers enthousiasmeren, ze elke klant te laten omarmen en ze –uiteraard- een geweldige koopervaring te laten beleven? Je krijgt alle tools in handen om jouw onderneming tot een succes uit te bouwen, jij brengt jouw drive, goesting en gezond verstand in

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Filiaalverantwoordelijke | A'pen

Wil je aan de slag bij de absolute top in de retailsector? Ben je een ondernemende, gepassioneerde en motiverende teamcoach? Kan je een groot team medewerkers enthousiasmeren, ze elke klant te laten omarmen en ze –uiteraard- een geweldige koopervaring te laten beleven? Je krijgt alle tools in handen om jouw onderneming tot een succes uit te bouwen, jij brengt jouw drive, goesting en gezond verstand in

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Filiaalverantwoordelijke | Vl-Br

Wil je aan de slag bij de absolute top in de retailsector? Ben je een ondernemende, gepassioneerde en motiverende teamcoach? Kan je een groot team medewerkers enthousiasmeren, ze elke klant te laten omarmen en ze –uiteraard- een geweldige koopervaring te laten beleven? Je krijgt alle tools in handen om jouw onderneming tot een succes uit te bouwen, jij brengt jouw drive, goesting en gezond verstand in

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

International Business Developer | Vl-Br

Je kan van thuis uit werken of vanop de kantoren vlak aan het station. Je bereist je klanten tot 40% van je tijd, die vind je vooral binnen Europa. Het zijn grote ondernemingen of grotere KMO’s die je zal opzoeken om jouw IT-oplossingen (AI obv een open source) te gaan voorstellen. Deze scale up (nu 25 FTE) groeit boven de 20% jaarlijks en is op zoek naar een Jonge Raaf om volop nieuwe klanten binnen te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Bouw | Vlaanderen

Binnen je provincieregio zal je alle actoren binnen de ruime wereld van de bouw bewerken. Je beschikt over een breed gamma kwalitatief hoogwaardige producten maar bovenal ook over enkele topproducten waarmee je in de kijker loopt, want innovatief qua toepassing. Je verkoopt dus niet enkel producten maar ook een systeemoplossing, waarbij je je technische kennis vakkundig overbrengt aan je klanten (aannemers, bouwheer, architect, vakmannen).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Key accountmanager | Brussel

Het zijn echt wel grote bedrijven met veel installaties die je als key accountmanager beheert. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, kennis van electromechanica is voor deze job wel een vereiste, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Account manager Industrie & Marine | O-Vl

Je krijgt een topgamma industriële coatings in handen, en nog wel als masterdealer voor België. Daarbij zal je in eerste instantie de Oost-Vlaamse markt (industrie en marine) bewerken, en op latere termijn uitbreiden richting de andere provincies.  We zoeken bovenal een commercieel talent, maar je gesprekspartners zijn vooral zaakvoerders of productie- en onderhoudsverantwoordelijken dus wat engineering feeling of opleiding staat niet verkeerd. Een uitdagende job alweer binnen een sterk groeiend bedrijf met meerdere distributiepunten binnen de regio. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Key Accountmanager e-commerce | global

Je komt gemiddeld enkele keren per week op het hoofdkantoor in West-Vlaanderen. Je klanten zijn Europees en/of wereldbekende merken, met veelal meerdere filialen, waartussen jij ook travelt. Want jij bent het eerste contact, denkt strategisch mee met je klanten en verkoopt dus vanuit een consultancy insteek. Je beschikt over een Master, meestert ook je talen (NFE) en hebt ervaring in online marketing / e-commerce verkoop op C-level niveau. Je komt terecht bij een snelle groeier.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Watermanagement | W- & O-Vl

Water is het nieuwe goud, een branche die groeit dus.  Jouw nieuwe werkgever is een ambitieuze en gezonde KMO, internationaal actief, fabrikant ook die zowel voor industrieel als privé gebruik met geavanceerde oplossingen voor de boeg komt. Als Sterke Raaf heb je technische studies gelopen en al enkele jaren ervaring opgedaan in de wereld van het watermanagement.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

International Sales Spaanse markten | W-Vl

Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Hainaut - Namur

Ben je thuis in de wereld van de (voedings)laboratoria en spreek je vlekkeloos Frans (kennis Nederlands is wenselijk)? Je bent een lange termijn relatiebouwer en uiteraard beschik je over sterke salesskills, een echte Sterke Raaf waardig? Dan hebben we misschien wel je droomjob gevonden...

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft 25 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
25 jaar ervaring met KMO's.

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ruime commerciële ervaring.

NIEUWS

Solliciteren is geen spelletje

Ben jij een Jonge of een Sterke Raaf? En vind je sneller dan mij(n schaduw) de voor jou geschikte job tussen onze vacatures? Dan is het Bingo! Of beter nog: Bongo-time. Want je hebt gewonnen! Echt, geen gezever. Want we gaan er toch niet mee spelen zeker?

493_resized_detail_450_0_0_1_1.jpg

STERKERAVEN OP FRANCHISING & PARTNERSHIP 2017

SterkeRaven neemt deel aan de volgende editie van Franchising & Partnership in Tour & Taxis, Brussel, en dit op 27 en 28 maart 2017. Ps: interesse om de beurs Ondernemen te bezoeken? Inschrijven kan via de website www.franchisingpartnership.be.

342_resized_detail_200_0_0_1_1.jpg

NIEUW: DE WERKWIJZE(R)

Wij schreven een boek en gaven er de titel 'de Werk-Wijze(R)' aan.  Bestemd voor zowel werkgever als sollicitant, boordevol tips. Lees er meer over onder de hoofdbutton 'BOEK' van onze website.

BOEK

Voor u als werkgever

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

Voor jou als sollicitant

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant'. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, founding partner Co-Vibes

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, partner bij Springbok/Marcom, directeur Schoenen Torfs

Lieveraedt Bvba

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@sterkeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Zoek geen groots kantoor als je bij ons in de buurt komt. Voor een gesprek heb je wat stilte nodig, wat warmte. Een paar stoelen volstaan, en die hebben we! Je bent welkom.