Logo

Beste partner voor uw salesprofielen

Jobs voor ervaren commercieel talent

Commercieel talent met ervaring

Verkopen is van alle tijden. Is het een kunst, is het natuurtalent of kan je het aanleren? Elk heeft zijn eigen mening en visie. Maar dat mensen op vandaag het verschil blijven maken, zeker in een B2B omgeving, is een feit.

 

Ook de technologische (r)evolutie waarbij online handel aan belang toeneemt, verandert niets aan het feit dat elk bedrijf zijn goederen of diensten moet blijven aan de man brengen.  

 

Integendeel misschien, de inspanningen en verwachtingen op dat vlak zijn niet minder dan voorheen. Het moet sneller, efficiënter, want de competitie zit alom, en bestaande businessmodellen moeten continu tegen het licht worden gehouden.

 

SterkeRaven heeft in deze snel evoluerende tijden als missie om ondernemingen ervaren commerciële medewerkers voor te stellen, sneller en efficiënter dan u voor mogelijk houdt.

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciel sterke profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij zijn/haar competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de commerciële Witte Raaf dus.

 

Wij werken zowel op buitendienst- als op binnendienstfuncties, hoofdzakelijk B2B gericht. Elke functie die een vlot en frequent klantencontact vereist, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dus ook voor commercieel gericht projectmanagement of voor sales management zit u met onze Raven juist (zie ook WijzeRaven).

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, marktconform.

Discretie gewaarborgd

Voor kandidaten

 

Je zit nog in een job, maar dreigt al een poosje je drive te gaan verliezen? Misschien ben je dus toe aan een nieuwe uitdaging? Alleen, "zie eens dat het uitkomt"...  Toch moet je in zo'n geval de stap nemen, tenminste voor zover je bij je huidige werkgever alles goed en wel hebt overwogen, overlegd of doorgepraat.

 

Want 'blijven hangen' brengt noch jezelf noch je werkgever de oplossing. Welnu, bij ons kan je je risicoloos melden. We garanderen je volle discretie en gaan samen met jou op zoek naar die nieuwe uitdaging.

 

Voor je het weet, zit je weer kiplekker in je vel. Wedden?

 

 

Voor bedrijven

 

De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. En als die dus moet worden vervangen, dan is het tijd voor u om een Sterke Raaf in huis te halen.

 

Wij garanderen u de grootste discretie: uw vacature wordt niét, of althans niet herkenbaar, bekend gemaakt (tenzij dit niet hoeft voor u en we op exclusieve basis gaan samenwerken). Gezien wij continu selecteren, los van jobs, is de kans reëel dat wij uw nieuwe sterke schakel in ons Raven-nest zitten hebben.

 

Geef ons wat tijd en voor u het weet, draait die ketting weer als nooit tevoren!

Waar komt SterkeRaven vandaan?

Misschien had u het al door: SterkeRaven is het logische gevolg van ons concept JongeRaven (zie www.jongeraven.be).

 

Daar waar JongeRaven vooral mikt op geen, weinig of minder ervaren salesprofielen (maar wél met het nodige talent uiteraard), halen we met SterkeRaven de doorgegroeide JR, ofte dié commerciële profielen naar ons toe die kunnen bogen op een jarenlange succesvolle ervaring.

 

Niet elke functie kan worden ingenomen door relatieve youngsters of groentjes, hoe graag ze het ook willen. In vele gevallen verlangt de continuïteit van uw business eerder relationele verkoop, het farmer-type zeg maar, of ook een consultative selling approach. Langere en complexere verkoopsprocessen, tragere bedrijfsomgevingen, zijn factoren die dergelijke salesfuncties moeilijker toegankelijk maken voor mensen met (te) weinig ervaring.

 

En met de jaren groeit elke Jonge Raaf door tot een Sterke Raaf.

 

Sterke Raven waren dus ooit Jonge Raven, nog voor het woord ervoor bestond.

testimonial_1_sterk

INSCHRIJVEN

Voor kandidaten

Ontdek hier of je een Sterke Raaf bent

Vink je even met ons af:

 

1. Jij bent een ervaren commercieel talent, en je kan al meerdere mooie successen voorleggen.

 

2. Je hebt alleen maar goede referenties mee uit de markt. Anders gesteld: een referentiecheck bij je vorige werkgever(s) doet je niet door de mand vallen.

 

3. Je bent er helemaal klaar voor. Je staat mentaal scherp, en de knop is ‘omgedraaid’. Met andere woorden: je besluit staat vast dat je aan een switch toe bent (want als je enkel je marktwaarde wilt opkrikken, dan blijf je beter thuis).

 

4. Geld is belangrijk, maar ook niet het enige in je leven wat telt. Je doet het ook nog wel voor de kick, de voldoening die je uit een mooie deal haalt, de interne competitie die maakt dat je bij de beste wilt behoren, de appreciatie voor de door jou gecreëerde toegevoegde waarde. Kortom, jij wil je bedrijf doen groeien.

 

4 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij ook een Sterke Raaf.

 

Wat krijg je als Sterke Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via SterkeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus zeer snel gaan, het hangt er net van af welke vacatures er op dat moment van aanmelden voor liggen. Is er niet direct iets bij van jouw slag, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

SterkeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

Wij zijn geen interimkantoor, wat inhoudt dat je rechtstreeks door het bedrijf in kwestie wordt aangenomen.

Het kan bovendien snel gaan, vooropgesteld dat we binnen jouw leefwereld en interesseveld gepaste jobs hebben voor liggen. Is dat niet het geval, dan gaan we samen met jou aan de slag, toch?

 

Interesse? Schrijf je in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en je herkent jezelf in het profiel van de Sterke Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en je hebt best al je cv bij de hand om up te loaden. Met een professionele foto en een motivatiebrief zet je bovendien je inschrijving kracht bij (ben jij een 'echte'?). Je bekijkt best hieronder de procedure. 

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om een Sterke Raaf te worden? Dan nemen we contact om een belmoment af te stemmen. Leer of hoor je ons niet, dan kan het voor later zijn. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.

 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek (video of live op kantoor). Vaak doen we tijdens dit gesprek een aantal oefeningen (zonder dat je dit door hebt) om jouw skills zo goed mogelijk in te schatten. 

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Sterke Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Loopbaanbegeleiding

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Kunnen we je dus niet weerhouden als Sterke Raaf, dan kan je ook altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen. 

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job. 

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen. 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld. 

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Welke jobs kan SterkeRaven jou aanbieden?

Bij ons kan je terecht voor alle functies waarbij een vlot en frequent direct contact met de klant vereist is.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Voor bedrijven

Wat kan u als bedrijf van ons verwachten?

1. Een kandidaat

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures anoniem en beperkt publiceren op onze website (tenzij u voor een exclusieve samenwerking opteert).

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij vermijden zoveel mogelijk extra betalende wervingscampagnes en kunnen in veel gevallen uw rekruteringsbehoefte al invullen vanuit ons op voorhand geselecteerde Raven-nest.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus bij ons krijgt u geen interimtoeslag.
Wij werken zowel op 'no cure no pay' principe ( zolang onze kandidaat niet door u is gecontracteerd, bent u ons niets verschuldigd) als op exclusieve basis.
Wij bieden u een uiterst marktconforme formule aan, helder en transparant: bij ons komt u sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Ook in geval van exclusiviteit bent u niet onbeperkt aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast of samen met uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Welke jobs kan SterkeRaven voor u invullen?

Bij ons kan u terecht voor al uw vacatures waarbij de job een vlot en frequent direct contact met de klant vereist.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Wat kost het u?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm..

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van SterkeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

Bedrijf - werkwijze + inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de openstaande functie in (enkele zinnen volstaan).  U kan ons ook mailen of bellen, en dan doen wij dat voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is belangrijk om u zo de geschikte Sterke Raven te kunnen voorstellen. We capteren er uw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Sterke Raven.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

SterkeRaven is op continue basis op zoek naar nieuwe kandidaten om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand voor u in ons nest? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch? U krijgt van ons zeer snel het profiel, cv, eventueel testrapport en motivatiebrief van één of meerdere kandidaten, waaruit u vervolgens uw finale selectie kan maken.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

JOBS

Productieve HR Manager | Waasland

Als verantwoordelijke van het personeelsbestand ben jij de spilfiguur voor alles met betrekking tot HR. Van werving & selectie en alles hierrond (coaching, evaluatiegesprekken, opleidingen, …) tot beheer van het wagenpark, het sociaal overleg in de onderneming, organisatie personeelsevent, etc. Alles rond payrolling zit bij jouw collega-assistent maar dit aspect van HR is jou natuurlijk niet vreemd. Werken mét en voor mensen, dat geeft jou energie! Jij bent het centraal aanspreekpunt, jouw deur staat altijd open voor de mensen uit de productie! Deze functie kan perfect in een 4/5de rol uitgevoerd worden, indien gewenst.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Gezonde Teammanager | O -Vl

Met voedingsproducenten als klant is jouw nieuwe werkgever wereldwijd actief vanuit verschillende vestigingen. Je komt aan het hoofd van een 10-koppige bende die klantnabijheid en dus een uitermate hoge kwaliteit in dienstverlening nastreeft. Als rasechte peoplemanager beschik je over de coaching skills om dagelijks het beste uit je mensen naar boven te halen. Minstens enkele jaren managementervaring is gewenst, en kom je uit een wetenschappelijke richting dan is ook dat een plus. Mooie package verzekerd!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Adviserende Sales | W-Vl

De term witgoed is jou niet vreemd? Jouw klanten zijn dé onafhankelijke zelfstandige ondernemer. Je hebt een divers gamma aan product(lijn)en en het is aan jou om mee te denken met de klant welk product die precies nodig heeft om de concurrentie de baas te kunnen. Jouw technische kennis is minstens zo belangrijk als jouw salesskills. Hier wordt ook niet op bonus gewerkt maar op service en kwaliteit! Je bent dus geen hunter maar een farmer die zijn klanten op alle gebied soigneert. Je houdt van upselling en cross-selling want nieuwe klanten zoeken is omzeggens niet aan de orde.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Klassevolle Accountmanager | Vlaanderen

Interesse in sales en op zoek naar een uitdagende werkervaring? Search no more! Als commercieel verantwoordelijke ben jij het visitekaartje van Marisan bij prospecten en klanten. Je zal instaan voor het uitbreiden van het klantenbestand en het genereren en opvolgen van je eigen afspraken.
In de opstartfase word je uiteraard begeleid in het productengamma en de werking van de firma. Na die periode krijg je heel wat verantwoordelijkheden en groeikansen.
You’re in charge now, but we still got your back!
Maar wie schuilt er nu achter Marisan en waar kom je nu terecht? Een team enthousiastelingen met 3 decennia aan ervaring staat te popelen om haar kennis in verpakkingsmateriaal, etikettering en aanhechtingen aan je door te geven.


 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

marisan (003)

Presentabele Accountmanager | Vlaanderen

Met een warme aanpak bezoek je bestaande klanten, luister je naar hun noden en probeer je hier een praktische, pragmatische, prachtige (of een combinatie van alle drie) oplossing aan te bieden. Je vertaalt dit technisch naar de ontwerpers en zo gaat de bal aan het rollen. Met het prototype onder de arm overtuig je jouw klant! De HQ van deze moderne scale-up zit in West-Vlaanderen en ook jij zelf bent heel regelmatig hier te vinden. Jouw klanten zitten verspreidt over gans Vlaanderen. Een beetje technische bagage is toch zeker wel een must maar vooral de attitude bij jou zit juist. Je past binnen deze jonge en dynamische cultuur en structuur.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zonnige Customer Service Medewerker | W-Vl

“Laat de zon in jouw hart”… maar soms is de zon er teveel aan. Je voelt al waar we naartoe willen,  en wat voor klanten jij zoal zult gaan bedienen. Zonwerende klanten dus, een markt die boomt. Je moet je Engels goed beheersen, uitermate service minded zijn, en gemotiveerd, dat spreekt.

 

Dus ben jij het zonnetje in huis die we zoeken (haha), neem dan snel contact!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Geladen accountmanager | A'pen & Vl Br.

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Geladen accountmanager | Limb. & Luik

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Receptieve Accountmanager | Vl

Niets vervelender toch dan wachten aan een receptie? Wel, daar kan jij straks verandering in brengen! Je verkoopt oplossingen allerlei om het de bezoeker gezelliger, nuttiger, efficiënter te maken. Je doorkruist daarbij Nederlandstalig België (heel wat steden en gemeenten zitten nu al op je te wachten). Maar ook bv retailers, ziekenhuizen of andere overheidsinstanties zullen verbaasd zijn als je laat zien wat je allemaal in huis hebt. Nog dit: kennis van Frans en Engels is nodig want je komt bij een internationaal opererende speler terecht.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Ambitieuze Vertegenwoordiger | O-Vl

Je komt terecht in een hippe scale-up, ondertussen actief in 5 landen en in volle uitbreiding. Een echte no-nonsense cultuur binnen een tof en hip team. Prospecteren doe je van bij je thuis, een afspraak maken is zo gefikst want het product dat je jouw klanten brengt is Top in de branche en volledig up-to-date.  Je gaat aan de slag in een leuke sector, niet al te technisch, met heel veel een(man)vrouwenzaken en kleine bedrijven.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Ambitieuze Vertegenwoordiger | A'pen

Je komt terecht in een hippe scale-up, ondertussen actief in 5 landen en in volle uitbreiding. Een echte no-nonsense cultuur binnen een tof en hip team. Prospecteren doe je van bij je thuis, een afspraak maken is zo gefikst want het product dat je jouw klanten brengt is Top in de branche en volledig up-to-date.  Je gaat aan de slag in een leuke sector, niet al te technisch, met heel veel een(man)vrouwenzaken en kleine bedrijven.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Internationaal Accountmanager zonder vrees | Far East & Afrika

Onze klant heeft een vrij uniek product en slechts enkele concurrenten wereldwijd (volledig op maat van de klant uitgewerkte installaties om veiligheid op het werk te garanderen). Voldoende technisch inzicht maar ook interesse in vreemde culturen (verre Oosten en zuidelijk Afrika) is nodig in deze job. Je reist graag (in “normale” tijden 2 aaneensluitende weken op 2 maand), je kan je snel inleven in de plaatselijke cultuur & gebruiken en bent een echte netwerker. Je bent het single point of contact voor de klant, en bent een echte plantrekker. Plezante bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Représentant empathique | Brux & Wall

Votre collègue du bureau programme pour vous les visites aux clients. Lorsque nous vous dirons que ce sont principalement des personnes âgées ou des personnes handicapées que vous visiterez, vous comprendrez pourquoi vous devez faire preuve d'une grande empathie. Vous leur vendez des solutions de confort pour lesquelles vous recevez une formation sur le tas. Vous travaillez en réseau dans le monde des soins de santé (mutuelles de santé, ergothérapie,...) et vous habitez de préférence dans le centre du pays.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Koperen Technische Accountmanager | België

Sales en technische interesse gaan bij deze hand in hand. Je klanten zijn lokale handelaren die naar de industrie of aannemers toeleveren. Uiteraard heb je een scherpe prijs onder de arm, en beschik je over de maturiteit en de nodige body om de concurrentie met zijn trucs aan te kunnen. Appelen met appelen, weet je wel. Binnen deze ambitieuze KMO werk je op een autonome manier en run je je business als een goeie huisvader. Je onderhoudt een prima klantenrelatie door je offertes kort op de bal op te volgen, en werkt in tandem samen met je binnendienst.  Een wekelijkse meeting op kantoor (W-Vl) om voeling met het team te behouden zie je niet als een last.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Recruiter JongeRaven/SterkeRaven/WijzeRaven

Ons kantoor breidt uit, want we gaan voor een extra recruiter!  Niet om op vacatures te werken dus (kan wel eens gebeuren als tussendoortje) maar wel om geduldig op zoek te gaan naar beweeglijke werknemers, met interesse in een nieuwe job. Voor sommige van die werknemers gaan we bovendien exclusief op zoek naar een passende nieuwe uitdaging (ja, van iets nieuws zijn we hier niet vies).

We zoeken een recruiter met ervaring en de nodige maturiteit, stabiel, doorzettend en bovenal positief ingesteld (lachen is nodig). Vanuit een grote interesse in mensen, moet selecteren en screenen (van vooral commerciële profielen) voor jou een bron van energie zijn.

We staan open voor zowel voltijds als 4/5e regime, met een contract van onbepaalde duur.

We vormen een klein hecht team, met ambities om te groeien, en bieden een vlakke structuur, een flexibel regime met mogelijkheid tot home office en een correcte op maat verloning.

Voel je je aangesproken, bezorg dan je cv en motivatie via mail tav Luc Deraedt, luc@jongeraven.be, of geef eerst een belletje 0478/919305.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Logistiek Technical Sales | A'pen

Als rechterhand van de accountmanager kom jij op de proppen eens het eerste zaadje al is gepland en de verkoop dus zo goed als rond is. Jij gaat bij de klant opmeten, vervolgens alles uittekenen en uitrekenen en werkt daarna af tot aan de ondertekening van het contract. Deze uitdagende functie kan de eerste stap zijn naar een functie als projectleider/accountmanager of andere, afhankelijk van jouw persoonlijke interesses en sterktes. Techniciteit binnen de wereld van logistiek boeit je? Meld je dan snel!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Probleemoplossende Accountmanager | Br - Limb - Liège

Jij biedt je klanten een totaaloplossing, want je vertegenwoordigt een unieke speler op de markt die echt alles in eigen huis heeft. Je brengt een sterk verhaal: jouw producten en diensten zorgen steevast voor tijds-, kosten- én plaatsbesparingen op lange termijn. Je luistert, analyseert en komt navenant met een tailor-made oplossing. De organisatie met 75 jaar knowhow is jong van geest en hart. Een jong managementteam dat zijn mensen centraal zet. Je bent vlot in beide landstalen (NF) en houdt er van om nieuwe opportuniteiten te detecteren in de markt. Ben jij de ambassadeur die we zoeken?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Coole Teamleader Internal Sales | Z-W Vl

Is jouw motto: beter een goeie collega dan een verre vriend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een bedrijf in Zuid-West Vlaanderen met een vlakke structuur in snelle beslissingsmodus, actief in de bouwsector, zoeken we een gemotiveerde teamleader voor de customer service (15-tal medewerkers). Je bent hét aanspreekpunt binnen het team, je werpt een kritische blik op de interne systemen en neemt een actieve rol binnen verschillende werkgroepen. Je zorgt voor een vlotte werking, gaat dat moeilijk gesprek niet uit de weg en pampert de klanten.

Ben jij een echte hands-on People manager recht door zee en voor de vooruit?

Neem dan snel contact op!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Natuurlijke Internal Sales | Z-W Vl

Deze specialist en marktleider in zijn sector is nog steeds een familiale KMO, zij het al fors uit de kluiten gewassen. Als goedlachse gedreven interne medewerker onderhoudt je ook face-to-face klantencontact en denk je proactief met je klant mee. Binnen deze heel erg allroundjob communiceer je vlot intern. Er heerst een toffe werksfeer met aandacht voor de Mens: uitgeschreven opleidingstrajecten, geregeld een leuke activiteit, een interessant verloningspakket (incl. careerplan) kortom een beetje het gevoel van thuiskomen. Klinkt veelbelovend, toch?

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zonnige Internal Sales |Z-W Vl

Gepassioneerd: als dit een van je kwaliteiten is, dan ben jij misschien wel de Jonge Raaf die we zoeken. Geboeid door sales, door klanten, samenwerken met collega’s, opvolgen van administratie,  overleg met marketing & productie, behandelen van aftersales en nog zoveel meer… sta je dagdagelijks in connectie met Poolse en andere Oost-Europese accounts. Je beheerst dus zeer goed je Engels, een mondje Pools is mooi meegenomen. Je regelt alles van A tot Z, van order-en offerteverwerking tot het regelen van transport. Daarnaast word je bij alle facetten van de globale flow betrokken. Jouw werkgever staat aan de top in zijn branche, met duurzame technische producten voor innovatieve en decoratieve toepassingen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Vertegenwoordiger | A'pen

Na regen komt altijd zonneschijn, toch? Word jij de spreekwoordelijke zon zijn die met gericht advies de regen uit de gebouwen van je klanten houdt? Te dubbelzinnig, zeg je? Wel, we zoeken een Jonge Raaf voor de regio Antwerpen. Die dagelijks bestaande klanten opvolgt en bijstaat met raad en daad (en vooral producten, veel producten!), maar die ook zeer graag nieuwe klanten werft. Doe je dus graag prospectie, ben je niet te lui om te werken en kijk je niet op een uurtje meer of minder (je verloning is er dan ook naar), dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!
 
Duidelijk zo? Laat dan als de bliksem van je horen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager verpakkingsmateriaal |A'pen - Limburg

E-commerce legde deze branche zeker geen windeieren. Want àlles moet worden verpakt én veilig bij de klant geraken. Je hebt met andere woorden een product in handen dat  zichzelf verkoopt. Je gaat langs bij de klanten om te zien wat hun specifieke noden zijn, vervolgens kan je als de beste onderhandelen om jouw offerte binnen te koppen. Je krijgt lauwe en warme leads aangereikt maar je gaat ook proactief op zoek naar nieuwe afneempunten, met wie je werkt aan een lange termijnrelatie. Toffe werksfeer, mooie verloning, wat wil een mens meer?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zoete Internationale Customer Service medewerker | O-Vl

Dit 3e generatie familiebedrijf met tonnen ambitie, zoekt een JR om de sales te ondersteunen. Niet zomaar opvolgen en uitvoeren, neen, jij wordt dé spilfiguur tussen klant, leverancier en je collega's van andere afdelingen. Je werkt in een internationale context (Europa maar ook ver daarbuiten) en wordt deel van een stabiel team met hoge anciënniteitsgraad en veel diversiteit. Een goede work-life balance in combinatie met een concurrentieel verloningssysteem gegarandeerd!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Smaakvolle Keyaccount | Frankrijk

Het is jouw verantwoordelijkheid om dit smakelijk productgamma in de Franse winkelrekken te krijgen. Onderhandelen met grote retailers en onderzoeken hoe je de deur kan openen, is helemaal jouw ding. Il est évident que tu parles très bien le Français! Je hebt ervaring in een internationale werkomgeving en hebt een neus voor commerciële opportuniteiten. Je wordt intern gestimuleerd om verder te denken en het onderste uit de pan te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Loyale & Smaakvolle Sales | Europa

Jij bent verantwoordelijk om allerhande “spaaracties” in verschillende winkels, tankstations, etc te onderhandelen en lanceren over gans (West-) Europa. Het uitdenken van de campagne, prijszetting, distributie van de producten, marketing, etc. Een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten. Een stimulerende werkomgeving, extra opleidingen, modern leiderschap en een goede work-lifebalans. Voor deze job hoort reizen er natuurlijk wel bij.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Trader Heftrucks | Europe

Idealiter ben je met het product heftrucks al vertrouwd (al is dat dus geen must). Je gaat in Europa en vooral in de ons omringende landen op zoek naar interessant aanbod en weet ook de juiste afzetkanalen ervoor te vinden. Er is een ruime database voorhanden, veel zoeken hoort er niet (meer) bij, je moet vooral sterke negotiatie/trading skills hebben. Een sterke talenkennis (liefst ook Duits!) is nodig. Frequente verplaatsingen ontzie je je niet. Mooie verdienste mogelijk.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Inside Technical Sales | Waasland

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een technisch/commerciële duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Engels maar kan ook in het Frans). Je hebt een technische feeling met alles rond telecom, IT, netwerken, kabels, etc… Je schrikt er niet voor terug om jouw tanden te zetten in aanbestedingsdossiers en dit volledig van A tot Z op te volgen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Gebetonneerde Accountmanager | Vlaanderen

Hier ga je met topmerken aan de slag, alom gekend, voor zowel het bedrijf als de particulier. Jouw productgamma vindt zijn weg richting elke vakman of bedrijf die met betonconstructies te maken heeft. Je hebt dus technische interesse, en je beheerst ook je Frans heel goed. Engels is hier internationaal de voertaal, zoals in alle multi’s zeker? Mooie job, goeie condities, al zeggen we ’t zelf..

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Inside Sales | O-Vl

Een naam als een klok, een uniek product ook dat zijn toepassingen vindt in ontzettend veel maak- en handelsbedrijven. Je gaat aan de slag bij de Belgische poot, je regio is dan ook gans België. Met andere internationale vestigingen is de voertaal Engels, logisch. Als inside sales beschik je over de nodige skills om klanten te zoeken, opnieuw te winnen, te soigneren, partnerships op te zetten, marketingacties te bedenken etc… Tout court jij haalt het maximum uit jouw doelgroep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Manager Assistant | Z-O-Vl

Als rechterhand van de Sales Manager verlicht je zijn takenpakket door jouw hands-on-aanpak. Een variabel takenpakket lacht u toe: offertes maken, opleidingen inplannen, verwerken data, voorbereidingen vergaderingen meetings treffen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Customer Service Medewerker | Z-Wl

Klanten adviseren en helpen is jouw passie. Je staat in rechtstreeks contact (en dat mag je letterlijk nemen) met voornamelijk schrijnwerkers die met al hun orders en vragen bij jou terecht kunnen. Je krijgt gegarandeerd een gedegen interne opleiding zodat je geleidelijk aan een echte productspecialist wordt. Op die manier krijg je er ook kansen om verder door te groeien. Korte communicatielijnen, veel verantwoordelijkheid, een toffe drukke werksfeer: geknipt voor jou?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Commerciële Binnendienstmedewerker | Vlaanderen

Deze klant in het Waasland is in het kader van de groei op zoek naar twee nieuwe commerciële binnendienstmedewerkers. Je moet hiervoor vertrouwd zijn met een technische omgeving, goed met courante programma’s om kunnen gaan, goed je Frans kennen en vooral communicatief en commercieel sterk zijn, gezien je bij je klanten ook aan up- & cross-selling gaat doen. Je komt terecht in een KMO deel uitmakend van een sterke internationale groep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager om mee te bouwen | A'pen & Vl-Br

Bouwhandelaren, aannemers en architecten zijn je dagdagelijkse contacten, je werkt en denkt op lange termijn je relaties uit en je houdt van netwerken. Je verkoopt de output van een state of the art productieapparaat van –in zijn markt- een kleinere Vlaamse speler/kuitenbijter die gestaag zijn marktaandeel aan het opbouwen is. Autonoom werken binnen een klein salesteam gaat je goed af.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Verpakte Accountmanager | Limb.

Zo snel als jouw product wordt gemaakt, je vindt geen 3 zo’n machines in gans Europa. Top of the bill productie dus, bovendien nog eens bijzonder duurzaam en innovatief van alle kanten. De andere kant van de medaille? Je moet je plan kunnen trekken, flexibel ingesteld zijn en met de wisselende dynamiek van een organisatie in volle doorgroei om kunnen.  Nog altijd geboeid door deze uitdagende opportuniteit?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Manager Verf | W-Vl

Het is niet dat je verf moet ademen, maar je moet er wel al kaas van gegeten hebben. Dat mag zowel ‘gewone’ verf of industriële coating zijn geweest, en dat mag ook zowel in de retail/DIY als in een B2B omgeving zijn geweest. Zolang als je je maar goed voelt met het product en er technisch wat gezond verstand van hebt ontwikkeld. En voor de rest moet je gewoon het Raafgehalte in je hebben. Met goesting om erin te vliegen. Dat heet: een bestaand portfolio farmen, uiteraard blijvend op zoek gaan naar nieuwe business, en de eindverantwoordelijkheid nemen over een point of sales.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Internal technical sales | A'pen

Zoek je een niet al te grote omgeving? Internationaal actief, waar je je Frans en Engels dagelijks kan gebruiken? Het mag wat technisch zijn van inslag (je valt niet achterover als je een technische tekening leest) en je houdt ervan om zowel de leveranciers- als de klantenkant te bewerken? De dynamiek van een succesvolle handelsomgeving bezorgt jou energie?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Digitale Accountmanagers | W- & O-Vl

Ben jij gefascineerd door wat technologie allemaal kan verbeteren (ook al ben je geen informaticus van opleiding)? Heb je inzicht in hoe bedrijfsprocessen lopen en welke meerwaarde slimme digitale oplossingen kunnen opleveren? Kan je netwerken als de beste in kringen van zaakvoerders en hoger management? Is consultative selling voor jou een tweede natuur? En… stoort het je niet om met een mooie wagen op pad te gaan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

B2B showroomverantwoordelijke | Z-W-Vl

Een zeer stabiel bedrijf zoekt een zeer stabiel persoon ter opvolging van een zeer stabiel pensionerende. Ben jij op zoek naar een vaste stek voor vele jaren, waar je het dagelijks gezicht wordt van je Klanten, waar je eerstelijns technisch advies geeft en informeert omtrent de nieuwigheden in het gamma? Je krijgt een heel ruime opleidings(periode), klantvriendelijkheid en ownership zijn essentieel in deze functie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Elektro Sales | W & O-Vl

Je hebt topkwaliteit in huis, niet het goedkoopste spul dus, en dat zoekt zijn weg richting de industriële eindklant (over de groothandel en/of installateur). Je bewerkt niet alleen deze kanalen maar ook de voorschrijvers en de tussenkanalen. Lobbyen, adviseren, ondersteunen, opleiden en vooral veel onder de mensen zijn, dat is je tweede natuur. Het helpt als je de taal van de installateur spreekt (lees: je hebt kennis van de electrobranche). Het helpt ook als je een aanhouder bent, gedreven en met een lange termijn visie, afijn, een echte Sterke Raaf dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager b2b HVAC | O-Vl

Samen met partner-installateurs, target je bedrijven die nieuw- of verbouwen. Je vertegenwoordigt een belangrijke toeleverancier in de branche. Kennis van HVAC materie is een must, maar vooral geniet je van commerciële contacten en relatieonderhoud. Je werkregio is beperkt tot de provincie Oost-Vlaanderen, je komt terecht in een stabiele gevestigde waarde. Marktconforme vaste verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales ingenieur brandbeveiliging| A - Vb - Limb

Je bent een brandspecialist met een ingenieursdiploma op zak, alsook de nodige jaren commerciële ervaring. Je verzorgt het hele salestraject, van actieve prospectie tot calculeren, offreren en contracteren.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Product manager| O-Vl

Voor diverse klanten kijken we momenteel uit naar een product manager. Is een rol tussen sales en R&D iets voor jou, ben je conceptueel en analystisch sterk, kan je goed in team werken, ga je graag op (buitenlands) pad om klanten de pieren uit de neus te vragen, heb je een stevige bachelor of master op zak, laat dan even van je horen. We kijken samen met jou wat past.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales ingenieur | Z-W-Vl

Geen enkele dag is gelijk, geen enkele opdracht dezelfde, want je verkoopt enkel maatwerk. Elke aanvraag verwerk je na een grondige analyse in een oplossing, die je samen met het team uitwerkt, becijfert, en uiteraard weet aan de m/v te brengen. Enkel weggelegd voor electromechanici, kennis van Frans en Engels is wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zwevende Accountmanager | Brussel

Het zijn vooral grote bedrijven met veel installaties die je als accountmanager beheert of bewerkt. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, je hebt minstens bachelorniveau in een technische richting, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Commerciële Binnendienst | Z-W-Vl

NFE check - Office + SAP check - team- + solowerk check - orders + logistics check - docs + payments check - customers ext. en int. check – drive & spirit check

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Industrie | België

Een totaalleverancier richting de industrie, die je gerust bij de grotere jongens in zijn klasse mag situeren. Je bent in je functie een technische generalist, je kan overal wel zo’n beetje over meespreken dus. Maar bovenal ben je commercieel sterk om je accounts met hun divisies, aanspreekpartners en behoeften helder in beeld te hebben, en jullie oplossingen er binnen te loodsen. Netwerken, teamwerken en coördineren, dat moeten echt sterktes van je zijn om hier aan je trekken te komen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Bedrijfsgebouwen |W-Vl

Als we het met jou over bouwen hebben, dan spreken we over het ‘grotere’ werk. Het betere segment ook van de markt, waar je je technisch kan onderscheiden. Je hebt een neus voor zaken en bent een vlotte netwerker, contacten met architecten en studiebureaus zijn dagelijkse kost. Logisch allemaal… Wil je graag (weer) meebouwen aan een groeiverhaal, dan loont deze zeker de moeite. Enkel weggelegd voor de Sterkste Raven.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Schrijnwerkerij | Z-W-Vl

Als je ‘interieurbeslag’ een intrigerend woord vindt maar dat bij jou voor de rest geen belletje doet rinkelen, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd. Want je moet ervaring hebben met deze producten en/of deze branche. Je regio loopt vanaf de Westkust tot in Zuid-Oost-Vlaanderen. Je krijgt een groot klantenportfolio in handen, met navenante verantwoordelijkheid.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Schrijnwerkerij | A'pen - O-Vl

Je hebt al enkele jaren saleservaring achter de kiezen, en idealiter ben je al vertrouwd met de branche en de producten die erin omgaan (geen must). Je kan in elk geval technisch diepgaand mee in de materie, of je bent bereid je daarin te bekwamen. De nadruk ligt niet op hunten maar op het uitdiepen van het bestaande marktaandeel. Sterke gevestigde waarde, gezond klimaat, wat wil een mens meer in deze tijden?

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Bouwgereedschappen | A'pen

Vooreerst, je wordt er niet zomaar ingegooid, want je vertegenwoordigt deze top-3 speler in de markt niet zonder degelijke voorkennis en opleiding. En die krijg je er dus. Idealiter heb je een technische scholing genoten, dit binnen de bouwbranche. Je onderhandelt van klein tot groot, je adviseert over je producten en je zorgt voor een gezonde dosis prospectie.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Engineer | W-Vl

Wat we zoeken is (niet) simpel: electromechanica studies (of gelijkwaardig), kennis van meerdere talen, vaardig met software (o.a. teken-)programma’s, klantgerichtheid en wonend in of nabij West-Vlaanderen. De meeste klanten weten je wel te vinden, veel prospectie hoef je dus niet te doen. Maar al wie zich bij je meldt laat je niet meer los vooraleer je je project van A tot Z hebt opgeleverd.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Informatica | W-Vl

Een full service IT bedrijf met een evenwichtig gespreid portfolio aan klanten, dynamisch en in volle expansiefase. Ervaring in de branche is een must. En meer woorden kunnen we daar niet aan vuil maken. Is het tijd om van omgeving te veranderen, laat dan van je horen!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Industrielakken | O-Vl

Je krijgt een topgamma industriële coatings in handen, en nog wel als masterdealer voor België. Daarbij zal je in eerste instantie de Oost-Vlaamse markt (industrie en marine) bewerken, en op latere termijn uitbreiden richting de andere provincies.  We zoeken bovenal een commercieel talent, maar je gesprekspartners zijn vooral zaakvoerders of productie- en onderhoudsverantwoordelijken dus wat engineering feeling of opleiding staat niet verkeerd. Een uitdagende job alweer binnen een sterk groeiend bedrijf met meerdere distributiepunten binnen de regio. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft meer dan 30 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
30 jaar KMO-ervaring

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ademt HR

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies heeft meer dan 10 jaar ervaring in werving en selectie. Altijd goedgezind, altijd luisterbereid, gaat Marlies graag voor je op zoek naar jouw perfect match!

 

Marlies
de blik vooruit

STERKE RAVEN IN CIJFERS

2012

Opgericht in

8133

Aanmeldingen

65

Aantal jaren recruitmentervaring

200+

Aantal succesverhalen

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@sterkeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Onze gloednieuwe kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!