Logo

Beste partner voor uw salesprofielen

Jobs voor ervaren commercieel talent

Commercieel talent met ervaring

Verkopen is van alle tijden. Is het een kunst, is het natuurtalent of kan je het aanleren? Elk heeft zijn eigen mening en visie. Maar dat mensen op vandaag het verschil blijven maken, zeker in een B2B omgeving, is een feit.

 

Ook de technologische (r)evolutie waarbij online handel aan belang toeneemt, verandert niets aan het feit dat elk bedrijf zijn goederen of diensten moet blijven aan de man brengen.  

 

Integendeel misschien, de inspanningen en verwachtingen op dat vlak zijn niet minder dan voorheen. Het moet sneller, efficiënter, want de competitie zit alom, en bestaande businessmodellen moeten continu tegen het licht worden gehouden.

 

SterkeRaven heeft in deze snel evoluerende tijden als missie om ondernemingen ervaren commerciële medewerkers voor te stellen, sneller en efficiënter dan u voor mogelijk houdt.

Een selectiekantoor als geen ander

Wij selecteren continu commerciel sterke profielen, los van jobs. Het startpunt is onze kandidaat, en we gaan met hem/haar op zoek naar die job die het beste aansluit bij zijn/haar competenties en interesses. Streng maar rechtvaardig selecteren wij commercieel toptalent met drive, goesting, een gezonde portie lef en een positieve ingesteldheid. Inderdaad: ook werkattitude, maturiteit, inborst en motivatie worden mee in de balans gelegd. Op zoek naar de commerciële Witte Raaf dus.

 

Wij werken zowel op buitendienst- als op binnendienstfuncties, hoofdzakelijk B2B gericht. Elke functie die een vlot en frequent klantencontact vereist, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dus ook voor commercieel gericht projectmanagement of voor sales management zit u met onze Raven juist (zie ook WijzeRaven).

 

Wij zijn geen interimkantoor en werken met een finding fee, marktconform.

Discretie gewaarborgd

Voor kandidaten

 

Je zit nog in een job, maar dreigt al een poosje je drive te gaan verliezen? Misschien ben je dus toe aan een nieuwe uitdaging? Alleen, "zie eens dat het uitkomt"...  Toch moet je in zo'n geval de stap nemen, tenminste voor zover je bij je huidige werkgever alles goed en wel hebt overwogen, overlegd of doorgepraat.

 

Want 'blijven hangen' brengt noch jezelf noch je werkgever de oplossing. Welnu, bij ons kan je je risicoloos melden. We garanderen je volle discretie en gaan samen met jou op zoek naar die nieuwe uitdaging.

 

Voor je het weet, zit je weer kiplekker in je vel. Wedden?

 

 

Voor bedrijven

 

De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. En als die dus moet worden vervangen, dan is het tijd voor u om een Sterke Raaf in huis te halen.

 

Wij garanderen u de grootste discretie: uw vacature wordt niét, of althans niet herkenbaar, bekend gemaakt (tenzij dit niet hoeft voor u en we op exclusieve basis gaan samenwerken). Gezien wij continu selecteren, los van jobs, is de kans reëel dat wij uw nieuwe sterke schakel in ons Raven-nest zitten hebben.

 

Geef ons wat tijd en voor u het weet, draait die ketting weer als nooit tevoren!

Waar komt SterkeRaven vandaan?

Misschien had u het al door: SterkeRaven is het logische gevolg van ons concept JongeRaven (zie www.jongeraven.be).

 

Daar waar JongeRaven vooral mikt op geen, weinig of minder ervaren salesprofielen (maar wél met het nodige talent uiteraard), halen we met SterkeRaven de doorgegroeide JR, ofte dié commerciële profielen naar ons toe die kunnen bogen op een jarenlange succesvolle ervaring.

 

Niet elke functie kan worden ingenomen door relatieve youngsters of groentjes, hoe graag ze het ook willen. In vele gevallen verlangt de continuïteit van uw business eerder relationele verkoop, het farmer-type zeg maar, of ook een consultative selling approach. Langere en complexere verkoopsprocessen, tragere bedrijfsomgevingen, zijn factoren die dergelijke salesfuncties moeilijker toegankelijk maken voor mensen met (te) weinig ervaring.

 

En met de jaren groeit elke Jonge Raaf door tot een Sterke Raaf.

 

Sterke Raven waren dus ooit Jonge Raven, nog voor het woord ervoor bestond.

testimonial_1_sterk

INSCHRIJVEN

Voor kandidaten

Ontdek hier of je een Sterke Raaf bent

Vink je even met ons af:

 

1. Jij bent een ervaren commercieel talent, en je kan al meerdere mooie successen voorleggen.

 

2. Je hebt alleen maar goede referenties mee uit de markt. Anders gesteld: een referentiecheck bij je vorige werkgever(s) doet je niet door de mand vallen.

 

3. Je bent er helemaal klaar voor. Je staat mentaal scherp, en de knop is ‘omgedraaid’. Met andere woorden: je besluit staat vast dat je aan een switch toe bent (want als je enkel je marktwaarde wilt opkrikken, dan blijf je beter thuis).

 

4. Geld is belangrijk, maar ook niet het enige in je leven wat telt. Je doet het ook nog wel voor de kick, de voldoening die je uit een mooie deal haalt, de interne competitie die maakt dat je bij de beste wilt behoren, de appreciatie voor de door jou gecreëerde toegevoegde waarde. Kortom, jij wil je bedrijf doen groeien.

 

4 keer CHECK? Schrijf je hieronder in en wie weet word jij ook een Sterke Raaf.

 

Wat krijg je als Sterke Raaf van ons?

1. Een job

 

Uiteraard kan je via SterkeRaven een uitdagende en toffe job te pakken krijgen. Als je écht goed bent, krijg je inzicht en toegang tot misschien wel meerdere vacatures die binnen jouw interesses, passies en kunde vallen. Soms kan dit dus zeer snel gaan, het hangt er net van af welke vacatures er op dat moment van aanmelden voor liggen. Is er niet direct iets bij van jouw slag, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

SterkeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijg je er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen je begeleiden tijdens je sollicitatieproces.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

Wij zijn geen interimkantoor, wat inhoudt dat je rechtstreeks door het bedrijf in kwestie wordt aangenomen.

Het kan bovendien snel gaan, vooropgesteld dat we binnen jouw leefwereld en interesseveld gepaste jobs hebben voor liggen. Is dat niet het geval, dan gaan we samen met jou aan de slag, toch?

 

Interesse? Schrijf je in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Hoe word je geselecteerd? Inschrijven

Heb je de vorige pagina's gelezen en je herkent jezelf in het profiel van de Sterke Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan je hieronder, en je hebt best al je cv bij de hand om up te loaden. Met een professionele foto en een motivatiebrief zet je bovendien je inschrijving kracht bij (ben jij een 'echte'?). Je bekijkt best hieronder de procedure. 

 

2. Screenen

 

Zodra je ingeschreven bent, geef je ons even de tijd om jouw dossier door te nemen. Vinden wij jouw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om een Sterke Raaf te worden? Dan nemen we contact om een belmoment af te stemmen. Leer of hoor je ons niet, dan kan het voor later zijn. Het heeft dus geen zin om verschillende keren in te schrijven of voor elke job apart in te schrijven. Wij vertrekken altijd vanuit de kandidaat en niet vanuit de job.

 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we of we elkaar zullen zien voor een diepgaander vervolggesprek (video of live op kantoor). Vaak doen we tijdens dit gesprek een aantal oefeningen (zonder dat je dit door hebt) om jouw skills zo goed mogelijk in te schatten. 

 

4. Toegang tot vacatures

 

Eens dit gesprek achter de rug is en je gevalideerd bent als Sterke Raaf, schotelen we je mogelijke vacatures voor. Jij meldt ons welke jobs je sterk interesseren en vervolgens ga je op gesprek bij onze klant. Vanaf hier is het aan jou om die droomjob echt te pakken!

 

Succes!

Loopbaanbegeleiding

Onze selectie gebeurt ‘streng’, maar ook rechtvaardig. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen, adviseren en ondersteunen. Ieder heeft recht op zijn loopbaangeluk.

 

Kunnen we je dus niet weerhouden als Sterke Raaf, dan kan je ook altijd bij ons terecht in ons Loopbaancentrum (zie www.coachee.be):

• Misschien is het commerciële toch niet ‘de’ piste van je dromen. 

• Misschien ben je gewoon nog zoekend naar je eigen sterktes, naar je ideale job. 

• Of misschien geraak je door je voortraject niet op het spoor van je dromen. 

• Het kan ook dat je cv gewoon niet overtuigend genoeg is opgesteld. 

• En misschien sloeg de twijfel al wel toe bij je, en kom je daardoor niet zelfverzekerd genoeg over. 

• Of je komt uit een (diep) dal en moet er weer tegenaan, met loden schoenen. Enz…

 

Zoveel verschillende redenen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens een loopbaanbegeleidingstraject met ons op te starten. Wacht er niet langer mee, je zal achteraf zeker zeggen ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’.

Welke jobs kan SterkeRaven jou aanbieden?

Bij ons kan je terecht voor alle functies waarbij een vlot en frequent direct contact met de klant vereist is.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Voor bedrijven

Wat kan u als bedrijf van ons verwachten?

1. Een kandidaat

 

Uiteraard schotelen wij u enkel een super gemotiveerde kandidaat voor. Maar u krijgt van ons niet alleen dat.

 

2. Onze ervaring

 

Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zijn graag gesprekspartner voor uw commerciële strategie en invulling én wij kunnen u adviseren op vlak van HR en organisatie-ontwikkeling.

 

3. Discretie

 

Wij garanderen u discretie waar en wanneer nodig aangezien wij uw vacatures anoniem en beperkt publiceren op onze website (tenzij u voor een exclusieve samenwerking opteert).

 

4. Snel en efficiënt

 

Wij vermijden zoveel mogelijk extra betalende wervingscampagnes en kunnen in veel gevallen uw rekruteringsbehoefte al invullen vanuit ons op voorhand geselecteerde Raven-nest.
Wij werken dus snel en efficiënt en garanderen u geen onnodig tijdverlies. We houden onze communicatie bovendien to the point.

 

5. Voordelig

 

De kandidaat komt direct op uw payroll, dus bij ons krijgt u geen interimtoeslag.
Wij werken zowel op 'no cure no pay' principe ( zolang onze kandidaat niet door u is gecontracteerd, bent u ons niets verschuldigd) als op exclusieve basis.
Wij bieden u een uiterst marktconforme formule aan, helder en transparant: bij ons komt u sowieso nooit bedrogen uit!

 

6. Ongebonden

 

Bij ons behoudt u ten allen tijde uw vrijheid. Ook in geval van exclusiviteit bent u niet onbeperkt aan ons 'gebonden'. Wij werken met andere woorden naast of samen met uw eigen kanalen/website om voor u de passende kandidaat te vinden. 

Welke jobs kan SterkeRaven voor u invullen?

Bij ons kan u terecht voor al uw vacatures waarbij de job een vlot en frequent direct contact met de klant vereist.

 

Commerciële buitendienstfuncties (accountmanager, key accountmanager, business development manager, sales engineer, business consultant, commercieel adviseur, vertegenwoordiger, verkoopafgevaardigde, …)

 

Leidinggevende functies ( sales manager, regiomanager, district manager, retail manager, area manager, commercieel directeur, shopmanager, office manager, …)

 

Commerciële binnendienstfuncties (internal sales, technisch-commercieel adviseur, marketingmedewerker, product manager,..)

Wat kost het u?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm..

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van SterkeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

Bedrijf - werkwijze + inschrijven

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de openstaande functie in (enkele zinnen volstaan).  U kan ons ook mailen of bellen, en dan doen wij dat voor u.

 

2. Elkaar ontmoeten

 

Wij komen de vacante functie graag met u doornemen. Persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf is belangrijk om u zo de geschikte Sterke Raven te kunnen voorstellen. We capteren er uw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar de juiste, in uw bedrijf en job geïnteresseerde Sterke Raven.

 

3. Kandidaten voorstellen

 

SterkeRaven is op continue basis op zoek naar nieuwe kandidaten om het nest te vervoegen, los van de openstaande functies. Hebben we niet meteen een geschikt iemand voor u in ons nest? Geen nood, in dat geval gaan we aan de slag net als een ander, toch? U krijgt van ons zeer snel het profiel, cv, eventueel testrapport en motivatiebrief van één of meerdere kandidaten, waaruit u vervolgens uw finale selectie kan maken.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

JOBS

Accountmanager verpakkingsmateriaal |A'pen - Limburg

E-commerce legde deze branche zeker geen windeieren. Want àlles moet worden verpakt én veilig bij de klant geraken. Je hebt met andere woorden een product in handen dat  zichzelf verkoopt. Je gaat langs bij de klanten om te zien wat hun specifieke noden zijn, vervolgens kan je als de beste onderhandelen om jouw offerte binnen te koppen. Je krijgt lauwe en warme leads aangereikt maar je gaat ook proactief op zoek naar nieuwe afneempunten, met wie je werkt aan een lange termijnrelatie. Toffe werksfeer, mooie verloning, wat wil een mens meer?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager met Code | Vl-Br - A'pen - Limburg

Wie wil kunnen traceren, moet eerst coderen! Je komt terecht bij dé specialist in dit domein. Samen met de klant bepaal je de juiste aanpak om hun specifieke producten op de best mogelijke manier te etiketteren en coderen. Jouw klanten gaan van een éémanszaak tot multinationals. Je volgt jouw projecten van A tot Z op. Een zeer uitdagende technische job. Jouw nieuwe werkgever is een financieel gezonde KMO waar naast “work” ook plaats is voor  “pleasure”!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zuiver(end)e Accountmanager | België

Vlint is producent van en leverancier voor filtratie, ontstoffing en LBK-optimalisatie  De Sterke Raaf die we voor hen zoeken, zal zijn klanten vinden in de industrie en bij installateurs. Je wordt prima ondersteund door de binnendienst en door technische adviseurs. Je onderhoudt je relaties maar gaat ook even graag op zoek naar nieuwe klanten. Contacteer ons nu voor een volledige functieomschrijving!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

Logo_Vlint_FC (002)

Zoete Internationale Customer Service medewerker | O-Vl

Dit 3e generatie familiebedrijf met tonnen ambitie, zoekt een JR om de sales te ondersteunen. Niet zomaar opvolgen en uitvoeren, neen, jij wordt dé spilfiguur tussen klant, leverancier en je collega's van andere afdelingen. Je werkt in een internationale context (Europa maar ook ver daarbuiten) en wordt deel van een stabiel team met hoge anciënniteitsgraad en veel diversiteit. Een goede work-life balance in combinatie met een concurrentieel verloningssysteem gegarandeerd!

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Manager | W-Vl

Als rechterhand van de CEO zal je in eerste instantie de functie van Sales Manager voor jou nemen. De verdere opvolging van de vertegenwoordigers, uitdenken van een strategie om de omzet en winstobjectieven te behalen. Maar ook nadenken over nieuwe markten en mogelijkheden, zelfs nieuwe producten. Key Accounts volg je zelf ook mee op. Voor de buitenwereld word jij dus het gezicht  van deze KMO in volle expansie. Kennis van de autopartsmarkt (of van een distributieomgeving) is een troef. Gezien de ambitie ook op Wallonië is gericht, beheers je je Frans ook goed. Deze reactieve KMO is gelegen in West-Vlaanderen, jouw thuisbasis ligt bij voorkeur hier zodat je regelmatig vanuit de bestaande kantoren kan werken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Geladen accountmanager | A'pen & Limburg

De toekomst? Allemaal elektrisch? De automobielsector onderneemt alvast actie. Nu nog de technische applicaties zoals de laadpalen massaal, degelijk en duurzaam verspreid krijgen. Heb jij interesse in techniek, een passie voor de automobielsector en ben je een echte verkoper, dan kan dit wel een leuke uitdaging zijn voor jou. Je krijgt carte blanche, mag uw tanden zetten in dit dossier. Vlakke structuur, rechtstreeks communicatie, mooie en correcte verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Smaakvolle Keyaccount | Frankrijk

Het is jouw verantwoordelijkheid om dit smakelijk productgamma in de Franse winkelrekken te krijgen. Onderhandelen met grote retailers en onderzoeken hoe je de deur kan openen, is helemaal jouw ding. Il est évident que tu parles très bien le Français! Je hebt ervaring in een internationale werkomgeving en hebt een neus voor commerciële opportuniteiten. Je wordt intern gestimuleerd om verder te denken en het onderste uit de pan te halen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Loyale & Smaakvolle Sales | Europa

Jij bent verantwoordelijk om allerhande “spaaracties” in verschillende winkels, tankstations, etc te onderhandelen en lanceren over gans (West-) Europa. Het uitdenken van de campagne, prijszetting, distributie van de producten, marketing, etc. Een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten. Een stimulerende werkomgeving, extra opleidingen, modern leiderschap en een goede work-lifebalans. Voor deze job hoort reizen er natuurlijk wel bij.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Trader Heftrucks | Europe

Idealiter ben je met het product heftrucks al vertrouwd (al is dat dus geen must). Je gaat in Europa en vooral in de ons omringende landen op zoek naar interessant aanbod en weet ook de juiste afzetkanalen ervoor te vinden. Er is een ruime database voorhanden, veel zoeken hoort er niet (meer) bij, je moet vooral sterke negotiatie/trading skills hebben. Een sterke talenkennis (liefst ook Duits!) is nodig. Frequente verplaatsingen ontzie je je niet. Mooie verdienste mogelijk.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Inside Technical Sales | Waasland

Voor een sterk groeiende onderneming, een KMO die sinds enige tijd onder een grotere groep valt maar zijn eigen identiteit en aanpak heeft behouden, zoeken we een technisch/commerciële duizendpoot. Je komt terecht in een tof team, gehuisvest in een hippe, luxueuze werkomgeving. Mits de nodige interne begeleiding en externe opleiding ben je hét aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers (vaak in het Engels maar kan ook in het Frans). Je hebt een technische feeling met alles rond telecom, IT, netwerken, kabels, etc… Je schrikt er niet voor terug om jouw tanden te zetten in aanbestedingsdossiers en dit volledig van A tot Z op te volgen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Tuinierende Accountmanager | Br

Als jij je gazon tot boven het dak laat groeien, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd.  Want je vertegenwoordigt hier topmerken binnen het onderhoud van tuinen en parken. En dan kan je er beter maar goed van op de hoogte zijn. Technisch? Ja, maar niet té.  Je weet hoe om te gaan met dealers die jouw producten naar particulier en professional verkopen. Frans en Engels beheers je goed genoeg om commercieel je mannetje te staan.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Gebetonneerde Accountmanager | Vlaanderen

Hier ga je met topmerken aan de slag, alom gekend, voor zowel het bedrijf als de particulier. Jouw productgamma vindt zijn weg richting elke vakman of bedrijf die met betonconstructies te maken heeft. Je hebt dus technische interesse, en je beheerst ook je Frans heel goed. Engels is hier internationaal de voertaal, zoals in alle multi’s zeker? Mooie job, goeie condities, al zeggen we ’t zelf..

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Inside Sales | O-Vl

Een naam als een klok, een uniek product ook dat zijn toepassingen vindt in ontzettend veel maak- en handelsbedrijven. Je gaat aan de slag bij de Belgische poot, je regio is dan ook gans België. Met andere internationale vestigingen is de voertaal Engels, logisch. Als inside sales beschik je over de nodige skills om klanten te zoeken, opnieuw te winnen, te soigneren, partnerships op te zetten, marketingacties te bedenken etc… Tout court jij haalt het maximum uit jouw doelgroep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Customer Service medewerker | O-Vl

Vind jij klantencontact belangrijk? Werk je graag klantgericht en probleemoplossend? Niks vervelender dan een van het kastje naar de muur gestuurd worden, toch. Jij bent er persoonlijk verantwoordelijk voor dat jouw klanten correct geïnformeerd worden en met een goed gevoel een juiste beslissing nemen en een bestelling plaatsen. Je springt bij waar nodig en helpt mee met het onthaal van bezoekers.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager | Belux

Je komt terecht bij de Belgische poot van een multinational. Je producten vinden hun weg naar allerlei maakbedrijven voor de meeste diverse toepassingen. Het betreft een unieke techniciteit met een alomgekende merknaam. Je bouwt een langetermijnrelatie op met je klanten, je adviseert hen over de verschillende toepassingen van jouw product en stelt eventuele alternatieven voor. De bestaande klantenportefeuille soigneer je en je bouwt actief nieuwe partnerships op. Jouw regio bestaat uit gans België (Vl + W) en Luxemburg. Aangezien je werkzaam bent in een internationale werkomgeving spreek je naast het Nederlands en Frans om je regio te bewerken ook vlot Engels.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager/Farmer | Vlaanderen

Banden smeden met jouw cliënteel (agrariërs) om jouw product aan de man/boer te brengen. Je  hebt ervaring in een aanverwante sector (landbouw of garage) en kan vlot in beide landstalen (Ned/Fr) communiceren. Je bent pragmatisch en bezit het nodige charisma om een lange termijnrelatie uit te bouwen.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Technische Sales | A'pen & Limburg

Je bent stellig op zoek naar een commerciële  functie in de bouwwereld. Je klanten variëren van kleine zelfstandigen tot grote bouwbedrijven en multinationals. Jouw technisch inzicht en affiniteit met de bouw zorgen ervoor dat je de klant verder kan adviseren en ondersteunen. Je biedt een oplossing op maat en informeert over de verschillende aanschaffingsmogelijkheden (huur, koop, leasing, ...)

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Manager Assistant | Z-O-Vl

Als rechterhand van de Sales Manager verlicht je zijn takenpakket door jouw hands-on-aanpak. Een variabel takenpakket lacht u toe: offertes maken, opleidingen inplannen, verwerken data, voorbereidingen vergaderingen meetings treffen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Customer Service Medewerker | Z-Wl

Klanten adviseren en helpen is jouw passie. Je staat in rechtstreeks contact (en dat mag je letterlijk nemen) met voornamelijk schrijnwerkers die met al hun orders en vragen bij jou terecht kunnen. Je krijgt gegarandeerd een gedegen interne opleiding zodat je geleidelijk aan een echte productspecialist wordt. Op die manier krijg je er ook kansen om verder door te groeien. Korte communicatielijnen, veel verantwoordelijkheid, een toffe drukke werksfeer: geknipt voor jou?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager HR Services | Limburg

Je sterkte zit in het lange termijn denken. Eens je je zinnen hebt gezet op nieuwe potentiële klanten, hou je contact, jaren zelfs, tot ze over de streep gaan. Trage verkoopcycli dus, daar kan jij mee om. Je prospecteert geduldig en intens, je netwerkt graag. Presenteren gaat je goed af, en commerciële partnerships ontwikkelen is plezant.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager HR Services | O-Vl

Je sterkte zit in het lange termijn denken. Eens je je zinnen hebt gezet op nieuwe potentiële klanten, hou je contact, jaren zelfs, tot ze over de streep gaan. Trage verkoopcycli dus, daar kan jij mee om. Je prospecteert geduldig en intens, je netwerkt graag. Presenteren gaat je goed af, en commerciële partnerships ontwikkelen is plezant.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Commerciële Binnendienstmedewerker | Vlaanderen

Deze klant in het Waasland is in het kader van de groei op zoek naar twee nieuwe commerciële binnendienstmedewerkers. Je moet hiervoor vertrouwd zijn met een technische omgeving, goed met courante programma’s om kunnen gaan, goed je Frans kennen en vooral communicatief en commercieel sterk zijn, gezien je bij je klanten ook aan up- & cross-selling gaat doen. Je komt terecht in een KMO deel uitmakend van een sterke internationale groep.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager om mee te bouwen | A'pen & Vl-Br

Bouwhandelaren, aannemers en architecten zijn je dagdagelijkse contacten, je werkt en denkt op lange termijn je relaties uit en je houdt van netwerken. Je verkoopt de output van een state of the art productieapparaat van –in zijn markt- een kleinere Vlaamse speler/kuitenbijter die gestaag zijn marktaandeel aan het opbouwen is. Autonoom werken binnen een klein salesteam gaat je goed af.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Verpakte Accountmanager | Limb.

Zo snel als jouw product wordt gemaakt, je vindt geen 3 zo’n machines in gans Europa. Top of the bill productie dus, bovendien nog eens bijzonder duurzaam en innovatief van alle kanten. De andere kant van de medaille? Je moet je plan kunnen trekken, flexibel ingesteld zijn en met de wisselende dynamiek van een organisatie in volle doorgroei om kunnen.  Nog altijd geboeid door deze uitdagende opportuniteit?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Manager Verf | W-Vl

Het is niet dat je verf moet ademen, maar je moet er wel al kaas van gegeten hebben. Dat mag zowel ‘gewone’ verf of industriële coating zijn geweest, en dat mag ook zowel in de retail/DIY als in een B2B omgeving zijn geweest. Zolang als je je maar goed voelt met het product en er technisch wat gezond verstand van hebt ontwikkeld. En voor de rest moet je gewoon het Raafgehalte in je hebben. Met goesting om erin te vliegen. Dat heet: een bestaand portfolio farmen, uiteraard blijvend op zoek gaan naar nieuwe business, en de eindverantwoordelijkheid nemen over een point of sales.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Internal technical sales | A'pen

Zoek je een niet al te grote omgeving? Internationaal actief, waar je je Frans en Engels dagelijks kan gebruiken? Het mag wat technisch zijn van inslag (je valt niet achterover als je een technische tekening leest) en je houdt ervan om zowel de leveranciers- als de klantenkant te bewerken? De dynamiek van een succesvolle handelsomgeving bezorgt jou energie?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Digitale Accountmanagers | W- & O-Vl

Ben jij gefascineerd door wat technologie allemaal kan verbeteren (ook al ben je geen informaticus van opleiding)? Heb je inzicht in hoe bedrijfsprocessen lopen en welke meerwaarde slimme digitale oplossingen kunnen opleveren? Kan je netwerken als de beste in kringen van zaakvoerders en hoger management? Is consultative selling voor jou een tweede natuur? En… stoort het je niet om met een mooie wagen op pad te gaan?

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

B2B showroomverantwoordelijke | Z-W-Vl

Een zeer stabiel bedrijf zoekt een zeer stabiel persoon ter opvolging van een zeer stabiel pensionerende. Ben jij op zoek naar een vaste stek voor vele jaren, waar je het dagelijks gezicht wordt van je Klanten, waar je eerstelijns technisch advies geeft en informeert omtrent de nieuwigheden in het gamma? Je krijgt een heel ruime opleidings(periode), klantvriendelijkheid en ownership zijn essentieel in deze functie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Elektro Sales | W & O-Vl

Je hebt topkwaliteit in huis, niet het goedkoopste spul dus, en dat zoekt zijn weg richting de industriële eindklant (over de groothandel en/of installateur). Je bewerkt niet alleen deze kanalen maar ook de voorschrijvers en de tussenkanalen. Lobbyen, adviseren, ondersteunen, opleiden en vooral veel onder de mensen zijn, dat is je tweede natuur. Het helpt als je de taal van de installateur spreekt (lees: je hebt kennis van de electrobranche). Het helpt ook als je een aanhouder bent, gedreven en met een lange termijn visie, afijn, een echte Sterke Raaf dus.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager b2b HVAC | O-Vl

Samen met partner-installateurs, target je bedrijven die nieuw- of verbouwen. Je vertegenwoordigt een belangrijke toeleverancier in de branche. Kennis van HVAC materie is een must, maar vooral geniet je van commerciële contacten en relatieonderhoud. Je werkregio is beperkt tot de provincie Oost-Vlaanderen, je komt terecht in een stabiele gevestigde waarde. Marktconforme vaste verloning.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales ingenieur brandbeveiliging| A - Vb - Limb

Je bent een brandspecialist met een ingenieursdiploma op zak, alsook de nodige jaren commerciële ervaring. Je verzorgt het hele salestraject, van actieve prospectie tot calculeren, offreren en contracteren.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Product manager| O-Vl

Voor diverse klanten kijken we momenteel uit naar een product manager. Is een rol tussen sales en R&D iets voor jou, ben je conceptueel en analystisch sterk, kan je goed in team werken, ga je graag op (buitenlands) pad om klanten de pieren uit de neus te vragen, heb je een stevige bachelor of master op zak, laat dan even van je horen. We kijken samen met jou wat past.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales ingenieur | Z-W-Vl

Geen enkele dag is gelijk, geen enkele opdracht dezelfde, want je verkoopt enkel maatwerk. Elke aanvraag verwerk je na een grondige analyse in een oplossing, die je samen met het team uitwerkt, becijfert, en uiteraard weet aan de m/v te brengen. Enkel weggelegd voor electromechanici, kennis van Frans en Engels is wenselijk.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Zwevende Accountmanager | Brussel

Het zijn vooral grote bedrijven met veel installaties die je als accountmanager beheert of bewerkt. Je komt terecht in een multinationale groep met een stevige poot in België. Je kan werken vanop diverse kantoren of van thuis uit, je hebt minstens bachelorniveau in een technische richting, en uiteraard is je Frans even goed (of zo goed als) als je Nederlands (of vice versa).

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Commerciële Binnendienst | Z-W-Vl

NFE check - Office + SAP check - team- + solowerk check - orders + logistics check - docs + payments check - customers ext. en int. check – drive & spirit check

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Industrie | België

Een totaalleverancier richting de industrie, die je gerust bij de grotere jongens in zijn klasse mag situeren. Je bent in je functie een technische generalist, je kan overal wel zo’n beetje over meespreken dus. Maar bovenal ben je commercieel sterk om je accounts met hun divisies, aanspreekpartners en behoeften helder in beeld te hebben, en jullie oplossingen er binnen te loodsen. Netwerken, teamwerken en coördineren, dat moeten echt sterktes van je zijn om hier aan je trekken te komen.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Vertegenwoordiger HVAC | Groot-Gent

Peter Toch runt in het Gentse het familiebedrijf TOCH bv, al meer dan 75 jaar een begrip in de ruime regio als groothandel voor zowel sanitair, verwarming, badkamers, installatiematerialen, alternatieve energie, waterbehandeling, waterverwarming en keukens. Steeds mee met de laatste nieuwigheden, met de glimlach en een excellente service, elke dag opnieuw, daarmee houden ze hun installateurs, particulieren, architecten en studiebureaus tevreden. Momenteel is Peter op zoek naar een vertegenwoordiger. Hét allerbelangrijkste in deze functie is je persoonlijkheid en je positieve ingesteldheid. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Dit is een job bij het bedrijf:

toch

Accountmanager Bedrijfsgebouwen |W-Vl

Als we het met jou over bouwen hebben, dan spreken we over het ‘grotere’ werk. Het betere segment ook van de markt, waar je je technisch kan onderscheiden. Je hebt een neus voor zaken en bent een vlotte netwerker, contacten met architecten en studiebureaus zijn dagelijkse kost. Logisch allemaal… Wil je graag (weer) meebouwen aan een groeiverhaal, dan loont deze zeker de moeite. Enkel weggelegd voor de Sterkste Raven.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Schrijnwerkerij | Z-W-Vl

Als je ‘interieurbeslag’ een intrigerend woord vindt maar dat bij jou voor de rest geen belletje doet rinkelen, dan zal deze niet voor jou zijn weggelegd. Want je moet ervaring hebben met deze producten en/of deze branche. Je regio loopt vanaf de Westkust tot in Zuid-Oost-Vlaanderen. Je krijgt een groot klantenportfolio in handen, met navenante verantwoordelijkheid.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Schrijnwerkerij | A'pen - O-Vl

Je hebt al enkele jaren saleservaring achter de kiezen, en idealiter ben je al vertrouwd met de branche en de producten die erin omgaan (geen must). Je kan in elk geval technisch diepgaand mee in de materie, of je bent bereid je daarin te bekwamen. De nadruk ligt niet op hunten maar op het uitdiepen van het bestaande marktaandeel. Sterke gevestigde waarde, gezond klimaat, wat wil een mens meer in deze tijden?

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Bouwgereedschappen | A'pen

Vooreerst, je wordt er niet zomaar ingegooid, want je vertegenwoordigt deze top-3 speler in de markt niet zonder degelijke voorkennis en opleiding. En die krijg je er dus. Idealiter heb je een technische scholing genoten, dit binnen de bouwbranche. Je onderhandelt van klein tot groot, je adviseert over je producten en je zorgt voor een gezonde dosis prospectie.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Sales Engineer | W-Vl

Wat we zoeken is (niet) simpel: electromechanica studies (of gelijkwaardig), kennis van meerdere talen, vaardig met software (o.a. teken-)programma’s, klantgerichtheid en wonend in of nabij West-Vlaanderen. De meeste klanten weten je wel te vinden, veel prospectie hoef je dus niet te doen. Maar al wie zich bij je meldt laat je niet meer los vooraleer je je project van A tot Z hebt opgeleverd.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Informatica | W-Vl

Een full service IT bedrijf met een evenwichtig gespreid portfolio aan klanten, dynamisch en in volle expansiefase. Ervaring in de branche is een must. En meer woorden kunnen we daar niet aan vuil maken. Is het tijd om van omgeving te veranderen, laat dan van je horen!

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

Accountmanager Industrielakken | O-Vl

Je krijgt een topgamma industriële coatings in handen, en nog wel als masterdealer voor België. Daarbij zal je in eerste instantie de Oost-Vlaamse markt (industrie en marine) bewerken, en op latere termijn uitbreiden richting de andere provincies.  We zoeken bovenal een commercieel talent, maar je gesprekspartners zijn vooral zaakvoerders of productie- en onderhoudsverantwoordelijken dus wat engineering feeling of opleiding staat niet verkeerd. Een uitdagende job alweer binnen een sterk groeiend bedrijf met meerdere distributiepunten binnen de regio. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Sterke Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft 25 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
25 jaar ervaring met KMO's.

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ruime commerciële ervaring.

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Robbe Decrock

Robbe Decrock

Robbe Decrock

Robbe bedient elke klant met zijn eigen flair, en uitermate voornaam. Steeds met de glimlach maakt hij van elk contact een aangenaam moment.

 

Robbe
onze interne spil

STERKE RAVEN IN CIJFERS

2012

Opgericht in

5689

Aanmeldingen

50

Aantal jaren recruitmentervaring

14%

Selectiegraad

BOEK

Voor u als werkgever

Met onze Werk-Wijze(R) willen wij u als recruiter of werkgever tips en nieuwe inzichten geven bij een sollicitatieproces, of, zo u wilt, deze even opfrissen. We vertrekken daarbij vanuit een aantal essentiële waarden, die naar onze mening bij een gezond HR-beleid van toepassing zijn. Bovendien breidden we onze stelling en advies uit tot het domein van retentie: eens de juiste m/v in huis gehaald, is het ook kwestie van die zolang mogelijk aan boord te kunnen houden, tot tevredenheid van beide partijen.

Voor jou als sollicitant

Met onze Werk-Wijze(R) willen we jou als kandidaat werkzoekende wegwijs en ook wijzer (slimmer) maken bij je sollicitaties. Je vindt er alle essentiële informatie zowel wat betreft de opbouw van je cv en brief of mail, het sollicitatiegesprek alsook een kijk achter de schermen van ‘de overkant'. We proberen vanuit onze ervaring jouw inzicht te verruimen zodat je beter gewapend voor de dag kan komen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wending in zijn carrière, dus niet alleen voor de commerciële profielen waarop we met JongeRaven en SterkeRaven op vandaag actief zijn.

"Selecteren en solliciteren wordt voor iedereen een opbouwende en leerrijke ervaring, dankzij de wijze en doorleefde raadgevingen in dit boek. Bedankt Luc!"

Ronny Leyman, founding partner Co-Vibes

"Prachtig werk, vlot leesbaar, direct toepasbare tips, tijdloos en nuttig voor iedereen die de sollicitatiemarkt betreedt of in HR is geïnteresseerd: een echte aanrader."

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB

"Dankzij dit boek ontdek je als lezer ook eens de andere kant van het verhaal. Boeiende stijl, originele invalshoek, verrijkend voor zowel werkgever als sollicitant en recruiter: TOP!"

Barbara Torfs, partner bij Springbok/Marcom, directeur Schoenen Torfs

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@sterkeraven.be

Tel: 0478 91 93 05 (er wordt telefonisch geen info verstrekt omtrent gepubliceerde jobs)

Onze gloednieuwe kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!